Anasayfa /  Foto Galeri

Dünya bu akıl almaz ilişki hakkında konuşuyor! İşte akıl almaz ilişkinin detayları!

Amerika Pensilvanya'da yaşayan 46 yaşındaki Shai Fishman, uzun ve mutlu bir evliliği olmasına karşın bir anda hayatını değiştirmek istedi .Çok eşliliği keşfedebilmek için 19 yıllık evliliğini bitiren adamın hikayesi herkesi şoke etti. Üstelik şu anda birlikte olduğu iki partneriyle birlikte eşiyle de görüşüyor. İşte akıl almaz ilişkinin detayları...

Dünya bu akıl almaz ilişki hakkında konuşuyor! İşte akıl almaz ilişkinin detayları! - Sayfa 1

Dünya bu akıl almaz ilişki hakkında konuşuyor!

Amerika Pensilvanya'da yaşayan 46 yaşındaki Shai Fishman, uzun ve mutlu bir evliliği olmasına karşın bir anda hayatını değiştirmek istedi ve verilebilecek en radikal kararı verdi.

Dünya bu akıl almaz ilişki hakkında konuşuyor! İşte akıl almaz ilişkinin detayları! - Sayfa 2

19 yıl boyunca evli kaldığı Danielle ile ilişkisinin rutine döndüğünü ve aşklarının sona erdiğini fark eden Sahi Fishman, eşiyle birlikte açık ilişki yaşamaya karar verdi.

Dünya bu akıl almaz ilişki hakkında konuşuyor! İşte akıl almaz ilişkinin detayları! - Sayfa 3

Bunun için yaptığı araştırmaların ardından bu teklifi karısına sunan Shai, karısından ret teklifi alacağını düşünüyordu ancak eşi Danielle da açık ilişki yaşamak istediğini söyledi. İkili açık bir ilişki yaşamaya başladı.

Dünya bu akıl almaz ilişki hakkında konuşuyor! İşte akıl almaz ilişkinin detayları! - Sayfa 4

Ancak Danielle bir süre sonra açık bir ilişki yaşamak istemediğini söyledi. Shai ise açık ilişkinin kendisini daha mutlu ettiğini ifade ederek devam etmek istediğini söyledi.

Danielle, açık ilişkinin kendisi için imkansız olduğunu söyledi.