Anasayfa /  Foto Galeri

Görme sorunu yaşayacak kızı için dünyayı gezdi

Görme sorunu yaşayacak kızı için dünyayı gezdi - Sayfa 1

... dev çizgi film karakterlerini...rnrn

Görme sorunu yaşayacak kızı için dünyayı gezdi - Sayfa 2

Ancak daha sonra bir görme testi Cailee’nin gözlerinde gerçekten de bazı sorunlar olduğunu ortaya çıkardı. Ağır miyoptu ve bir gözü ile beyni birlikte düzgün bir şekilde çalışmadığı için o gözün işlevini azaltan bir göz tembelliği vardı.rnrnAncak Cailee’nin annesi Catrina’nın sezgileri, daha fazlasının olabileceğini söylüyordu.

Görme sorunu yaşayacak kızı için dünyayı gezdi - Sayfa 3

En sonunda Cailee'ye FEVR adı verilen çok nadir görülen bir genetik bozukluk teşhisi kondu.rnrnBu, küçük kızın sonunda tamamen kör olmasına sebep olacak bir hastalıktı.

Görme sorunu yaşayacak kızı için dünyayı gezdi - Sayfa 4

Başka bir şehirdeki bir FEVR uzmanını görmek için çıktıkları bir yolculuk sırasında Cailee'nin annesinin aklına harika bir fikir geldi: Son kez "gezip görme" listesi!rnYol üzerinde kilometrelerce uzunlukta yumuşak, güzel ve iki tarafından da dümdüz çölle şıkıştırılmış kum tepeleri gördüler. Ve Cailee bu görüntüye aşık oldu.rn“Arabayı kenara çektik ve Cailee bu kum tepelerinde yaklaşık bir saat boyunca bir aşağı bir yukarı koşturdu. Üstü başı leş gibi oldu, kumda yuvarlandı, yattı ve çok ama çok eğlendi. İşte o anda, kızımın gitmesi gereken yerler ve yapması gereken şeyler listesi yapmam gerektiğini fark ettim… Eğer durmasaydım ve ona bu deneyimi yaşatmasaydım, asla bir gün hatırlayacağı böyle bir anısı olmayacaktı. O yumuşak kumu, onun neye benzediğini ve nasıl bir his olduğunu bilmeyecekti.”