Anasayfa /  Kültür sanat

Mobil Film Festivali için Mobil Cihazınla Filmini Çek ödüllü yarışmaya katıl

Mobil Film Festivali için Mobil Cihazınla Filmini Çek ödüllü yarışmaya katıl

Abone ol
Abone ol 15 Ocak 2016 19:57

İSTANBUL – Tabletlerle yada akıllı telefonlarla çekilen filmlerin yarışacağı Mobil Film Festivali katılımcıların gönderimlerini 15 Şubat 2016 tarihine kadar bekliyor. Festivale katılmak için akıllı mobil cihazlarla çekilen filmleri #YedirenkSanat hastagi ile Youtube adresine yükleyerek katılmak yeterli oluyor.

Para ödülü olarak; Birinci: 8.000 TL, İkinci 4.000 TL, Üçüncü: 2.000 TL, Mansiyon: 1.000 TL – 750 TL – 500 TL ödüllerinin verileceği mobil film festivali için ayrıntılı bilgiler: mobilfilmfestivali.com adresinde.

Projenin amacı; yaşantımızda neredeyse her gün tanık olduğumuz çeşitli olumsuzluklara dikkat çekmek ya da bizi hoşnut eden güzellikleri göstererek yapıcı bir etkide bulunmak ve bunları herkesin görmesini sağlayarak bir duyarlılık oluşturmak olarak belirlenirken işe senaryonu yazmakla başlayabilirsin. Hem etrafındaki sorunları göstermen için profesyonel kameralara da ihtiyacın yok. Cep telefonunu cebinden çıkar ve kayıt tuşuna bas. Fotoğrafçı Chase Jervis’in de dediği gibi, “En iyi kamera her zaman yanında olan kameradır olarak açıklanıyor.

Mobil Film Festivali için; Sizce hayatımızın hemen her noktasında var olan mobil cihazlarımızdan ne kadar yararlanıyoruz? Amatör ruhun ve keşfetme zevkinle eğlenceli bir iş yaparken aynı zamanda sesini duyurmaya ne dersin?.Ünlü markaların ve yönetmenlerin akıllı telefonlarla film çektikleri bir dönemde, devasa ekipmanlara ihtiyaç duymadan da bir film çekebileceğine inanıyorsan, Mobil Film Festivali seni bekliyor deniliyor.

Cep telefonun veya tabletinle çektiğin filmi #YedirenkSanat hastagi ile 15 Şubat tarihine kadar Youtube’a yükleyerek, linkini [email protected] adresine göndererek yarışmaya katılman yeterli. Yedirenk Sanat Vakfı Mobil Film Festivali Projesinde Kazananlar 26 Mart 2016 tarihinde düzenlenecek olan gala gecesinde açıklanacak. Yedirenk Sanat Vakfı Mobil Film Festivali Projesi bitiş tarihi ise 15 Şubat 2016.

Yorumlar
Çok Okunanlar