Anasayfa /  Foto Galeri

18 Aralık 2016 Günlük Burç Yorumları

18 Aralık 2016 Günlük Burç Yorumları - Sayfa 2

Karşılaştığınız olaylar sizi derinden etkileyebilir ve isteklerinizi bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. Çok büyük beklentileriniz olabilir ve sahip olduğunuz potansiyel gücü sergilemek isteyebilirsiniz. Ancak içinizden yükselen kuvvetli arzuları denetlemeniz gerekiyor. Sonradan pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmaktan kaçının. Bu arada yediklerinize ve içtiklerinize özen göstermeniz gerekiyor. Yapabileceğinizden çok daha büyük işlere talip olabilirsiniz ancak kendinizi fazla zorlamayın ve güç mücadelelerinden uzak durun. Özellikle güçlü kişileri karşınıza almaktan kaçının. Sportif faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatabilir.

18 Aralık 2016 Günlük Burç Yorumları - Sayfa 3

Ailenize karşı ilgili, cömert, sevecen davranacağınız bir pazar günündesiniz. Gayrimenkul yatırımı ile ilgili planlarınız mevcutsa bunlara bugün işlerlik kazandırabilirsiniz.

18 Aralık 2016 Günlük Burç Yorumları - Sayfa 4

İçinizden yükselen kuvvetli arzuların peşinden gidebilir ve güçlü kişileri etkileyebilirsiniz. Yapıcı ve kararlı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de güçlü kişileri etkileyeceksiniz. İdeallerinizin değiştiğini düşünebilirsiniz. Ancak özgürlük ve evrensel konular ilginizi daha fazla çekebilir. Sabah saatlerinde bazı kaygılarınız olsa bile haliniz hızlı değişecek ve dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Özellikle yapmak istediğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Parasal konulara yönelik yeni istekleriniz olabilir ve çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Yaşam enerjiniz yükseliyor ve canlılığınız artıyor. İsteklerinizi gerçekleştirecek kuvvet içinizde uyanıyor. Karmaşık hayallerden uzaklaşın ve dikkatinizi hemen yapılması gereken pratik işlere odaklayın. Başarılı olacaksınız.