Anasayfa /  Foto Galeri

2020 Akrep Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Akrep Burcu yıllık yorumlarınız

2020 yılında 2 Güneş tutulması, 4 Ay tutulması olmak üzere toplam 6 adet tutulma gerçekleşecek. 3 tane Merkür retrosu yaşanacak. 2019'dan farklı olarak bu sene Venüs ve Mars'ında retro hareketleri gerçekleşecek. 2020 genel hatlarıyla her burcu nasıl etkiliyor? 2020 Akrep Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Akrep Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Akrep Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Akrep Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 1

2020 Akrep Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Akrep Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Akrep Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Akrep Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 2

2020 Ocak Ayı Akrep Burcu için nasıl geçecek?

Ocak ayına aşkla, şansla, romantizmle başlıyorsunuz. Çocuğunuzla ilgili hayırlı haberler alabilirsiniz. Onun için dilediğiniz şeyler gerçek olabilir. 3 Ocak’ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat’a kadar kazandığınız para için çok emek harcayabilirsiniz. Hakkınız olan geliri elde etmek için savaşmanız gerekebilir. Pes etmediğiniz beklentinizden daha fazlasını elde edeceksinizdir. Kazancınızda artışlar olacağını göreceksinizdir. 10 Ocak’ta saat 22:21’de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. Bu tutulmada yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Öfkeli hareketleriniz, ani davranışlarınız sizi sıkıntıya sokabilir. Akademik hayatınızda beklentilerinizin altında olan durumlar için itirazlar yapabilirsiniz. Tepkilerinizi dikkat edin. Haklıyken haksız konuma düşmeyin. 11 Ocak’ta Uranüs direkt harekete dönüyor. İlişki ve evlilik hayatınızdaki değişim süreci son sürat devam ediyor olacak. Partnerinizle retro döneminde çözemediğiniz konularınız varsa belki de artık tamamen bitirmeyi düşünüp farklı bir yola girebilirsiniz. Bazılarınız bir anda bir ilişkiye başlayabilir. Çok hızlıca evlilik yoluna girebilir. 13 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat’a kadar aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Aşık olmam diyenler bile aniden bir aşka kalbini kaptırabilir. Gelip geçici değil sizler için romantik ve duygusal bir ilişki olacaktır. Yine bu dönemde çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bebek sahibi olacağınızı öğrenebilirsiniz. 16 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat’a kadar ailecek beklediğiniz bir haber nihayet ulaşabilir. Evinizle ilgili değişikler yapabilirsiniz. Yeni bir yere taşınabilirsiniz. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar yakınlarınızla olan bağınız güçlenecektir. Aile içerisinde kenetlenerek her şeyin üstesinden geleceksinizdir. Gayrimenkul yatırımları için eyleme geçebilirsiniz. 25 Ocak’ta saat 00:41’de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda hanenizde yaşadıklarınızı silecek, yaralarınızı saracaksınızdır. Yeni bir döneme giriyor olacaksınız. Evinizin içinde tehlikeli hareketlerden kendinizi sakınmalısınız. Elektrikli aletlerinizi kapattığınızdan emin olmadan çıkmayın.

2020 Akrep Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Akrep Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 3

2020 Şubat Ayı Akrep Burcu için nasıl geçecek?

Şubat ayına başladığınızda ilişki ve evlilik hayatınız önceliğiniz olacaktır. Eşiniz, sevgiliniz romantik sürprizlerle karşınıza bir anda çıkabilir. 3 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar sevdiğinizde iletişiminiz düzelecektir. Empati yaparak, birbirinizi anlayarak birbirinizle olan bağınız güçlenecektir. Yeni bir hobiye yönelebilirsiniz. 7 Şubat’ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart’a kadar çalışma hayatınızda parlayacaksınız. Yaptığınız projeler, altınızda çalışan kişilerle birlikte sizi zirveye çıkartacaktır. İşinizdeki başarılar maddi olarak da sizi besleyecektir. 9 Şubat’ta saat 10:33’te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayla birlikte hayatınızda bir dönemi kapatıp daha güzeline ilerleyeceksinizdir. Bu özellikle kariyer hayatınızda gerçekleşebilir. Yönetici pozisyonuna yükselebilirsiniz. 16 Şubat’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart’a kadar eğitim hayatınızda bir hayli efor sarf edebilirsiniz. Çok çalışmanız gerekse de disiplinli olduğunuz sürece başarılar elde edeceksinizdir. Kardeşlerinizle ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. 17 Şubat’ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart’a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, sevdiğinizle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Size söylenen her şeye inanmamalısınız. Sevdiğiniz kişiyle ilgili duyduklarınız sadece dedikodudan ibaret olabilir. Çocuğunuzla aranızda problemler çıksa da sizin alttan almanız gerekebilir. 19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar retronun etkilerine dikkat ettiğiniz sürece aşkınızla olan bağınız güçlenecektir. Ciddi ve kalıcı bir ilişki olacağını göreceksinizdir. 23 Şubat’ta saat 18:31’de Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Duygusal olarak yeni kararlar alabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız hataları yenilememek üzere bazı sayfaları kapatabilirsiniz. Yalnızlar yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Hislerinizin güçlü olacağı bu yeniayda dilek dilemeyi unutmayın.

2020 Akrep Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Akrep Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 4

2020 Mart Ayı Akrep Burcu için nasıl geçecek?

Mart ayına başladığınızda ikili ilişkilerinizin ön plana çıktığı bir dönemde olacaksınız. Gerek gönül ilişkinizde gerek ortaklık ilişkinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 4 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart’a kadar ailevi konularınızda çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Herkes birbirini yanlış anlayabilir. Bu dönem evle ilgili bir kontrat imzalayarak veya kaparo yatıracaksanız iki kere her şeyi kontrol edin. Hatalar meydana gelebilir. 5 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan’a kadar gönül ilişkinizde mutluluktan uçabilirsiniz. Evlilik tekliflerine hazır olmanızda yarar var. Yalnızlar yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Evliliğinizdeki sorunlar yoluna girip daha büyük tutkuyla yola devam edebilirsiniz. İş ortağınızla beraber elde ettiğiniz başarılarla bu dönem çok fazla maddi gelir elde edebilirsiniz. 9 Mart’ta saat 20:47’de Başak burcunda19 derecede dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda dostlarınıza karşı kırılabilirsiniz. Dostunuz sandıklarınızın aslında samimi olmadıklarını görünce hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 10 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart’ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar sevdiğinizde iletişiminiz düzelecektir. Empati yaparak, birbirinizi anlayarak birbirinizle olan bağınız güçlenecektir. Yeni bir hobiye yönelebilirsiniz. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan’a kadar ofis hayatınızda gücünüzü diğerlerine kanıtladığınız bir dönemde olacaksınız. 22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023’e kadar ailenizde zorlu süreçler geçirebilirsiniz. Unutmayın Satürn bunu yaparken sizleri aslında güçlendirmek istiyor olacak. Bazı gerçekleri kabullenmek zor gelse de zorlukları aştıkça güzel günler de gelecektir. Ailenizle sıkı sıkıya bağlı yola devam edeceksinizdir. Hatta garantici olduğunuzda yeni gayrimenkuller elde edebilirsiniz. Bu süreçte yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Satürn Oğlak burcuna geri döndüğünde ise eğitim hayatınızda zorlanmalar olsa da sonunda zafer sizin olacaktır. Çevrenizdekilerle iletişiminiz azalabilir. Daha da sessizleşip içinize kapanabilirsiniz. 24 Mart’ta saat 12:28’de Koç burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayla geçmişteki duygusal yaralarınızı sarmaya başlıyorsunuz. Öfkenizi, pişmanlıklarını bir kenara bıraktığınızda mutlu olacağınızı göreceksiniz. Çalışma hayatınızda yeni kapılar aralanabilir. 30 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs’a kadar enerjinizi anneniz, babanız için ayırabilirsiniz. Sizlere ihtiyaçları olabilir. Bazılarınız özgürleşme arzusuyla ailesiyle evlerini ayırmaya karar verebilir.