Anasayfa /  Foto Galeri

2020 Balık Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Balık Burcu yıllık yorumlarınız

2020 yılında 2 Güneş tutulması, 4 Ay tutulması olmak üzere toplam 6 adet tutulma gerçekleşecek. 3 tane Merkür retrosu yaşanacak. 2019'dan farklı olarak bu sene Venüs ve Mars'ında retro hareketleri gerçekleşecek. 2020 genel hatlarıyla her burcu nasıl etkiliyor? 2020 Balık Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Balık Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Balık Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Balık Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 1

2020 Balık Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Balık Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Balık Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Balık Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 2

2020 Ocak Ayı Balık Burcu için nasıl geçecek?

Ocak ayına romantik bir başlangıç yapıyorsunuz. Hem yüzünüz gülüyor hem de aşk hayatınızda duygusal dakikalar sizleri bekliyor. 3 Ocak’ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat’a kadar kariyer hayatınızda bir hayli emek vereceğiniz bir dönemden geçebilirsiniz. Yeri geldiğinde agresif olmanız gerekse de bu dönem çabanızın karşılığını göreceksinizdir. 10 Ocak’ta saat 22:21’de gölgeli Ay tutulması Yengeç burcunda 20 derecede meydana geliyor. Bu tutulmayla aşk hayatınızda net kararlar almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Çünkü aşkınız her zaman önde gelse de gerçeklere baktığınızda kendinizi geriye mi çekmelisiniz bunu düşünebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili zorlu bir süreç geçirebilirsiniz. 11 Ocak’ta Uranüs direkt harekete dönüyor. Yaşadığınız çevrede değişiklik isteyebilirsiniz. Bu iş hayatınızda da radikal kararla olabilir. Eğitimle ilgili de düşünebilirsiniz. Ama artık farklı yüzler farklı bir çevre istediğinizi fark edebilirsiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Duygusal tarafınızdan medet umanlara artık sınırlarınızı belli edebilirsiniz. 13 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat’a kadar hayatınızda parladığınız bir evrede olacaksınız. Özellikle bu aşk hayatınızda size etki edecektir. Romantik bir o kadar da tutkulu bir aşka başlayabilirsiniz. Evliliğinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Estetik için uygun bir dönemde olacaksınız. 16 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat’a kadar hisleriniz size yön verebilir. İçten içe kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu dönem önceliğiniz özgürlüğünüz olacak. Kimseye hesap vermeden düşündüklerinizi tek tek yapmak isteyebilirsiniz. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar sağlığınızdaki problemlerde artık güçlenmeye başlıyorsunuz. Kendinize öncelik verdiğinizde hem psikolojik hem fiziksel olarak kendinizi iyi hissedeceksinizdir. 25 Ocak’ta saat 00:41’de Kova burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda eskiye dair her şeyi kapatıyorsunuz. En ufak bir şey bile kalmıyor. Yeni bir sayfa yeni bir hayat karşınızda sizi bekliyor.

2020 Balık Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Balık Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 3

2020 Şubat Ayı Balık Burcu için nasıl geçecek?

Şubat ayına başladığınızda iletişim yönünüzün aktif olduğu bir dönemden geçebilirsiniz. Eğitim hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 3 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar sizi en iyi yine siz anlayacaksınızdır. O yüzden bu dönem kimseye akıl danışmayın. Siz neye karar verdiyseniz onu uygulayın. 7 Şubat’ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart’a kadar maddi olarak bereketli bir dönemden geçeceksiniz. Özellikle büyük yatırımlarınızda güzel getiriler elde edebilirsiniz. Maaşınızda artışlar olabilir. Karlı bir dönemde olacaksınız. 9 Şubat’ta saat 10:33’te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda çalışma hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir bitiş ve daha güzel bir başlangıca yol alabilirsiniz. Sağlınızda da gösterdiğiniz özen iyileşmenizi sağlayacaktır. 16 Şubat’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart’a kadar enerjinizi sosyal çevrenize harcayabilirsiniz. Dostlarınızla olan iletişiminiz artabilir. Beraber yeni işlere girişebilirsiniz. 17 Şubat’ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart’a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, kendinizle ilgili atacağınız yeni adımlar için biraz daha beklemelisiniz. Özellikle bu sıfırdan başlayacağınız bir durumsa sabretmeniz gereklidir. 19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar Balık burçları olarak sizlerin dönemi başlıyor. Mumlarınızı üflerken dileklerinizi çok içten dileyin. Bu güzel enerjinizin keyfini çıkartın. Olumlu şeyler karşınıza tek tek gelecektir. 23 Şubat’ta saat 18:31’de Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Şanısınız da açıldığı bu yeniayda dualarınızı, dilekleriniz kabul olabilir. Bir anda değişimin içinde kendinizi bulabilirsiniz.

2020 Balık Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Balık Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 4

2020 Mart Ayı Balık Burcu için nasıl geçecek?

Mart ayına başladığınızda kardeşlerinizle ilgili konular gündemde olabilir. Sanata, kültüre olan eğiliminizle bu ay etkinlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. 4 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart’a kadar sağlığınızla ilgili durumlar söz konusu olabilir. Eğer ki bir teşhis alırsanız hemen inanmayın. Sonuçlar yanıltıcı olabilir. Retro sonrasında tekrardan başka bir görüş alın. Geçmişteki sevgiliniz tekrardan karşınıza ansızın çıkabilir. 5 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor.

3 Nisan’a kadar eğitim hayatınızda parlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle olan iletişiminiz daha yumuşak ve romantik olabilir. İlişkinizin başındaysanız çekinmek yerine birbirinizi tanımalısınız. 9 Mart’ta saat 20:47’de Başak burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda duygusal olarak yorgun olabilirsiniz. Evliliğinizde özellikle hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hayal ettiğinizin bu olmadığını düşünebilirsiniz. 10 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart’ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar sizi en iyi yine siz anlayacaksınızdır. O yüzden bu dönem kimseye akıl danışmayın. Siz neye karar verdiyseniz onu uygulayın. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan’a kadar maddi olarak güç kazanmaya devam ediyorsunuz. Beklediğiniz paralar elinize geçebilir. 22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023’e kadar sağlığınızla ilgili ciddi bir süreçten geçebilirsiniz. Kendinize dikkat etmenizde yarar var. Satürn hem psikolojik hem fiziksel olarak sizleri zorlayabilir. Ama hayatta her şeyin üstüne gidip savaştıkça, eskisinden de güçlü olacaksınızdır.2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde ise dostlarınızla olan ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. 24 Mart’ta saat 12:28’de Koç burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Alacağınız yeni bir iş teklifi veya miras haberi gelirinizde ansınızın yükselişe yol açabilir. 30 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs’a kadar tek savaşınız kendinizle olabilir. Sürekli kendinizi yermek, olumsuza odaklanmak sizi yapmak istedikleriniz için engelleyebilir. Psikolojinizi artık değiştirme zamanı, kendinizle barışmanız gereklidir.