Anasayfa /  Foto Galeri

2020 Koç Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Koç Burcu yıllık yorumlarınız

2020 yılında 2 Güneş tutulması, 4 Ay tutulması olmak üzere toplam 6 adet tutulma gerçekleşecek. 3 tane Merkür retrosu yaşanacak. 2019'dan farklı olarak bu sene Venüs ve Mars'ında retro hareketleri gerçekleşecek. 2020 genel hatlarıyla her burcu nasıl etkiliyor? 2020 Koç Burcu nasıl geçecek? İşte 2020 yıllık Koç Burcu yorumlarınız

2020 Koç Burcu için nasıl geçecek?  İşte 2020 Koç Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 1

2020 Koç Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Koç Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Koç Burcu için nasıl geçecek?  İşte 2020 Koç Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 2

2020 Ocak Ayı Koç Burcu için nasıl geçecek?

Ocak ayına başladığınızda duygusal bir Koç burcu var. Eski ilişkileriniz, gönül kırıklıklarınız aklınızı tekrardan meşgul edebilir. 3 Ocak’ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat’a kadar hayata mutlu ve iyimser bakacağınız bir dönemde olacaksınız. Güzel gelişmeler yaşadıkça yüzünüz gülecektir. Enerjinizi akademik hayatınıza yoğunlaştırabilirsiniz. Yurt dışı işleriniz varsa çok emek harcamanız gerekebilir. Bazılarınız seyahat çıkmayı planlayabilir. Profesyonel spor yapanlar başarılı bir dönem olacaktır. Yayıncılık, basın gibi alanlarda sarf ettiğiniz çabanın karşılığını görebilirsiniz. 10 Ocak'ta saat 22:21’de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulmayla birlikte kariyer hayatınızda çalkantılı bir dönem geçirebilirsiniz. İş hayatınızda söyledikleriniz, yöneticinize karşı verdiğiniz tepkiler agresif olabilir. Kariyer hayatınızda bir anlık sinirle kararlar almayın. 11 Ocak’ta Uranüs direkt harekete dönüyor. Maddi konularda yapacağınız girişimler daha önceden çok farklı bir yatırım alanında olabilir. Ekonomik olarak durumunuz düzelmeye başlayacaktır. 13 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat’a kadar eski sevgiliniz geri dönmek isteyebilir. Duygusallığınız hiç olmadığı kadar ön planda olacaktır. Mantığınız ve kalbiniz arasında gidip gelebilirsiniz. 16 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat’a kadar ilgi alanınız hiç olmadığı kadar farklı konulara yönelebilir. Özgürlük arzunuz hat safhada olacak. Dostlarınızla beraber planlar yapabilirsiniz. İçinize kapanmak yerine hislerinizi başkalarıyla paylaşmak, içinizi dökmek iyi gelecektir. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar şansınız çok açık olacak. Yapmak istediğiniz işlerde arkanızda gizli bir güç olacak. Güneş’ten aldığınız destekle olmaz dediğiniz her şey gerçekleşebilir. 25 Ocak’ta saat 00:41’de Kova burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniay hayatınızda sizi aşağı çeken her şeyi bitirmek, yeni adımlar atmak için güzel olacaktır. Hayatınızdaki yeni sayfa kimsenin sizden beklemediği yönde olacaktır. Dilekleriniz bu yeniayda gerçek olabilir.

2020 Koç Burcu için nasıl geçecek?  İşte 2020 Koç Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 3

2020 Şubat Ayı Koç Burcu için nasıl geçecek?

Şubat ayına başladığınızda finansal konularınıza yoğunlaşabilirsiniz. Ayın başında sürpriz bir para elinize geçebilir. 3 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar mazide bıraktığınız birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Özellikle Merkür bu burçta retro hareketine başladığında 17 Şubat-4 Mart arası bu durumu daha çok yaşayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına kişisel gelişim eğitimlerine merak salabilirsiniz. Hisleriniz çok güçlü olacaktır. Rüyalarınız haberci olabilir. Merkür Balık burcunda retrosuna devam ederken 4-10 Mart arası Kova burcuna geri dönüyor olacak. 7 Şubat’ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart’a kadar aşk hayatınızda parlayacaksınız. O kadar çekici ve alımlı olacaksınız ki size dönüp bakan bir daha bakabilir. Karşı tarafın ilgisi üstünüzde yoğun olabilir. Tutkulu ve cinsel çekimin fazla olacağı bir partnerle tanışabilirsiniz. 9 Şubat'ta saat 10:33’te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Hayatınızda bir şeyleri tamamlamak ve ileriye dönük tamamen yeni adımlar atmak istiyorsanız bu dolunay her şeyi arkanızda bırakmak için size destek olacaktır. Özellikle gönül ilişkinizde aldığınız yaraları onarmak yerine artık bu ilişki sayfasını tamamen kapatarak daha güzel günlere ilerleyebilirsiniz.16 Şubat’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart’a kadar kariyer hayatınızda çok efor sarf etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Yer yer sinirlerinize hakim olmakta zorlansanız da emek verdiğiniz her projede veya işte sonunda zirveye çıkacaksınızdır. Fakat bunu hak etmek için önce baya bir yorulmanız gerekecektir. 17 Şubat’ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart’a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, eskiler bir bir önünüze gelebilir. Rahatsızlıklarınız varsa bu dönemde aldığınız teşhise güvenmeyin. Yanıltıcı olabilir. Başka doktorlardan fikir almak iyi olacaktır. 19 Şubat'ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar psikolojik olarak daha mutlu olacaksınız. Sürekli size sıkıntı veren şeylerden kurtuluyor olacaksınız. Melankolik olmak yerine güçlü duruşunuzla yola devam edeceksinizdir. 23 Şubat'ta saat 18:31’de Balık burcunda 4 derecede yeniay oluşuyor. Geçmişi size unutturacak çok güzel yeni haberler, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ama öncelikle sizin bu geçmişi zihninizden tamamen çıkarmanız gereklidir.

2020 Koç Burcu için nasıl geçecek?  İşte 2020 Koç Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 4

2020 Mart Ayı Koç Burcu için nasıl geçecek?

Mart ayına başladığınızda geliriniz, maaşınız gibi gelir kaynaklarınız zihninizi kurcalayabilir. Daha iyisini hak ettiğinizi düşünerek yeni arayışlara geçebilirsiniz. 4 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart’a kadar dostlarınızın, çevrenizdekilerin arkanızdan konuştuklarına dair duyumlar alabilirsiniz. Duyduklarınıza hemen inanmayın yalan olabilir. 5 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan’a kadar maddi olarak derin bir nefes alacağınız dönemde olacaksınız. Büyük yatırımlar düşünüyorsanız güzel etkiler altında olacaksınız. Şansınızı deneyebilirsiniz. Bu dönem gelirinizde umduğunuzdan daha çok artış yaşayabilirsiniz. 9 Mart’ta saat 20:47’de Başak burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Evlilik ve ilişki hayatınızda hayal kırıklıkları yaşamaya açık olabilirsiniz. Hayal ettiğiniz ilişkinin veya evliliğin bu olmadığını düşündürtecek hareketleri, sözleri partnerinizden görebilirsiniz. Siz de bu süreçte detaylara takıldığınızdan dolayı olduğundan daha karamsar bir düşünce yapısında olabilirsiniz. 10 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart’ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar mazide bıraktığınız birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Hisleriniz çok güçlü olacaktır. Rüyalarınız haberci olabilir. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan’a kadar sizlerin dönemi başlıyor olacak. Bir yandan Koç burçları olarak doğum günlerinizi kutlarken bir yanda da güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimler size iyi gelecektir. 22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023’e kadar dostluk ilişkilerinizde gerçekleri görmeye başlayacaksınız. Yaşayacaklarınız, beklemediğiniz davranışlar kim dost kim düşman size gösterecektir. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde ise kariyer hayatınızda zorluklarla mücadele edebilirsiniz. 24 Mart’ta saat 12:28’de 4 derece Koç burcunda yeniay oluşuyor. Sizin burcunuzda oluşan bu yeniay hayatınızda yapmak istediğiniz her şey için, yeni adımlar konusunda size destek olacaktır. Size yara veren ne varsa artık geride bırakıyorsunuz. 30 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs’a kadar çevrenizde kendinizi göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu yaptığınız kariyer başarısı da olabilir. Enerjinizi arkadaşlarınızın sorunları için harcayabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz.