Anasayfa /  Foto Galeri

2020 Kova Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Kova Burcu yıllık yorumlarınız

2020 yılında 2 Güneş tutulması, 4 Ay tutulması olmak üzere toplam 6 adet tutulma gerçekleşecek. 3 tane Merkür retrosu yaşanacak. 2019'dan farklı olarak bu sene Venüs ve Mars'ında retro hareketleri gerçekleşecek. 2020 genel hatlarıyla her burcu nasıl etkiliyor? 2020 Kova Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Kova Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Kova Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Kova Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 1

2020 Kova Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Kova Burcu yıllık yorumlarınız

2020 Kova Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Kova Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 2

2020 Ocak Ayı Kova Burcu için nasıl geçecek?

Ocak ayına başladığınızda maddiyatınıza önem veriyorsunuz. Gelirinizle ilgili artışlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınız ise ayın başında iyi olacaktır. 3 Ocak’ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat’a kadar sosyal yönünüz aktif olacaktır. İçinize kapanmak yerine kendinizi dostlarınızın yanlarında bulabilirsiniz. Seyahatler planlayabilirsiniz. Enerjinizi yardıma ihtiyacı olanlar için derneklerde harcayabilirsiniz. 10 Ocak’ta saat 22:21’de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda meydana geliyor. Bu tutulmada sağlığınıza önem vermenizde yarar var. Bazı rahatsızlıklarınız ortaya çıkabilir. Çalışma hayatında gergin bir zaman geçirebilirsiniz. Tepkilerinize dikkat edin. 11 Ocak’ta Uranüs direkt harekete dönüyor. Aile hayatınızdaki düzen yavaş yavaş yerine oturuyor. Belki önceki aylarda bazı ani olaylar yaşandı ve her şey sıkıntılı bir hal aldı. Şimdi eski yaşanmışlıkları geride bırakıp ailenizle yeni bir yola giriyorsunuz. Aniden ev değiştirenler de olabilir. 13 Ocak’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat’a kadar maddi olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Rahata ereceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. 16 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat’a kadar öğrenmeye, araştırmaya olan merakınız yüksek olacaktır. Yeni eğitimlere kendinizi adayabilirsiniz. Güzel haberler alacağınız bir dönemde olacaksınız. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar sizlerin mutlu olacağı bir dönem başlıyor. Kova burçları olarak doğum günlerinizi kutlayacağınız bu dönemde diğer gezegenlerinde burcunuzdan geçiş yapmasıyla birçok konuda şansınız açık olacaktır. 25 Ocak’ta saat 00:41’de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda dileklerinizi dilemeyi unutmayın. Eskide kalan kötü anıları unutturacak güzel yeni gelişmeler sizleri bekliyor olacak.

2020 Kova Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Kova Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 3

2020 Şubat Ayı Kova Burcu için nasıl geçecek?

Şubat ayına başladığınızda zamanınızı ailenize ayırabilirsiniz. Birlikte vakit geçireceğiniz planlar yapabilirsiniz. 3 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar geleceğinizle ilgili yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz. Bu dönem sizin duygusal tarafınızı kullanıp borç isteyenler olabilir. 7 Şubat’ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart’a kadar sevdiğinizle olan iletişiminiz düzelebilir. Sıradan bir ilişkiden ziyade romantik sözlerin döküldüğü tutkulu bir süreçte olacaksınız. Eğitim hayatınızdaki konularda şansınız açık olacaktır. Kardeşlerinizle aranızdaki sular bir müddet durulabilir. 9 Şubat’ta saat 10:33’te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda ilişki ve evlilik hayatınızda artık kendinizi ön plana atmalısınız. Umursamadığınız veya tepki göstermediğinizi sanarak karşı taraf bazen sorumsuz davranabilir. İki tarafta kendinden biraz ödün verirse aslında şansınız aşkta çok açık olacak. 16 Şubat’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart’a kadar kendi içinizde çözemediğiniz sorunlarınıza artık bir çözüm bulmalısınız. Kendi içinizde bazı şeyleri yaşamak yerine dertlerinizi anlatmak, yardım istemek iyi olacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Riskli hareketlerden sakınmalısınız. 17 Şubat’ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart’a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, bankacılık işlemlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Gelmesi gereken tutarlar havada kalabilir. Siz yanlış yere transfer yapabilirsiniz. Kartlarınız ATM’lerde kalabilir. 19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart’a kadar büyük yatırımlar için harekete geçebilirsiniz. Fakat Merkür retrosu bitmeden imza atmamanızda yarar var. 23 Şubat’ta saat 18:31’de Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Beklemediğiniz bir şekilde elinize sürpriz bir para geçebilir. Dış görünüşünüzle ilgili radikal değişimler yapmak isteyebilirsiniz.

2020 Kova Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Kova Burcu yıllık yorumlarınız - Sayfa 4

2020 Mart Ayı Kova Burcu için nasıl geçecek?

Mart ayına başladığınızda evinizle ilgili güzel bir süreçte olacaksınız. Ev değiştirmek isteyenler için güzel fırsatlar karşılarına çıkabilir. Ailede rahatsızlığı olan birinin şifa bulduğunu öğrenebilirsiniz. 4 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart’a kadar yeni bir şeye adım atmamanızda yarar var. Zihniniz bulanık olacağından doğru kararlar veremiyor olabilirsiniz. 5 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan’a kadar hanenize maddi olarak güzellikler gelebilir. Yatırımlarınızdan gelir elde edebilirsiniz. Ailenize gönül ilişkisiyle ilgili yeni biri dahil olabilir. 9 Mart’ta saat 20:47’de Başak burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda paranıza dikkat etmelisiniz. Özellikle borçlarınız konusunda gerginlikler olabilir. Sağlığınızı riske atacak hareketlerden uzak durmalısınız. 10 Mart’ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart’ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan’a kadar geleceğinizle ilgili yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz. Bu dönem sizin duygusal tarafınızı kullanıp borç isteyenler olabilir. 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan’a kadar çevrenizde gerek eğitim gerek iş hayatınızda kendinizi kanıtladığınız bir süreçte olacaksınız. Özellikle hedefleriniz varsa hırslı yapınızla kimse önünüzde duramayacaktır. 22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023’e kadar Satürn burcunuzda uzun süre seyahat ederken sizleri güçlendirmeye hayatınızda farklı bir noktaya getirmeye başlayacaktır. Ama bu kolay olmayacaktır. Bazen dipte olduğunuzu düşünürken yılmamanız her şeyin üstüne ısrarla gitmeniz size güzellikleri getirecektir. Uzun süreceğinden öyle anlar gelecek ki her şeyi bırakmak isteyebilirsiniz. Tam o nokta sizlerin hayatınızın değişeceği an olacaktır. Sakın hiçbir şeyden vazgeçmeyin. Satürn size büyük bir ödülle geri dönecektir. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde eski sağlık sorunlarınız gündeme gelebilir. Özellikle yeterince doktorun dediklerine kulak asmadıysanız, ders almadıysanız bu sefer zorlayıcı bir sürece girebilirsiniz. 24 Mart’ta saat 12:28’de Koç burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. Eskideki tüm anıları unutarak size huzur veren yeni bir ortama dahil olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Fakat bu yeniayda sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.30 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs’a kadar hayatta istediklerinizi elde etmek için güzel zamanda olacaksınız. Bazen agresif olsanız da bu hırslı yapınızdan kaynaklanacaktır. Aşk hayatınızda tutkulu bir süreçte olacaksınız. Çekiciliğiniz baş döndürebilir.