Anasayfa /  Eğitim

2024 İstanbul Üniversitesi (AUZEF) telafi sınavları ne zaman ve kimler katılabilir?

AUZEF bütünleme sınavları için tarihlerin açıklanmasıyla öğrenciler bekleyişe geçti. "AUZEF bütünleme sınavları ne zaman yapılacak?" sorusu gündemde. İşte, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin 2023-2024 akademik yılı telafi sınav tarihleri ve detaylar.

Abone ol
Abone ol 24 Temmuz 2024 16:26

AUZEF telafi sınavı tarihleri açıklandı. AUZEF bahar dönemi final sınavları sonrasında gözler İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) yarıyıl sonu yani bütünleme sınavlarına çevrildi. Takvime göre, AUZEF Bahar Dönemi bütünleme sınavları ağustos ayında gerçekleştirilecek. İşte AUZEF akademik takvim...

TELAFİ VE ÜÇ DERS SINAV TAKVİMİ

Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) 3 - 4 Ağustos 2024 tarihlerinde

Mezuniyete Üç Ders Sınavı 14 Eylül 2024 tarihinde yapılacak.

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI AÇIKLAMASI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından yapılan açıklamada; "Değerli Öğrencilerimiz, 04 Ağustos 2024 (Pazar) tarihinde gerçekleşecek olan Bütünleme Sınavı (Telafi) 3. oturumu saat 15.00’ te başlayacaktır. Sınavlarınızda başarılar dileriz." denildi.

BÜTÜNLEME SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

Bütünleme sınavı, bitirme sınavına giremeyen veya girdiği halde başarısız (FF) ya da koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu olan öğrenciler için düzenlenmektedir.

 

Yorumlar
Çok Okunanlar