Anasayfa /  Foto Galeri

21 yaşındaki kız arkadaşına yaptıkları dehşete düşürdü! İşte şiddetin fotoğrafları...

Belçika'da sosyal medya fenomeni olan 21 yaşındaki Anthonia Rochus'in dehşet verici görüntüleri gündemi sarstı. Makyaj ve estetik hizmetlerinin verildiği bir sayfada influencer'lık yapan model, şişmiş yüzünün korkunç resimlerini paylaşarak "bu benim öncem ve sonram, mutlu son yok" derken paylaştı. İşte, genç modelin Twitter üzerinden paylaştığı fotoğraflar ve son dakika haberine ilişkin detaylar...

21 yaşındaki kız arkadaşına yaptıkları dehşete düşürdü! İşte şiddetin fotoğrafları... - Sayfa 1

Belçikalı genç model yaşadığı dehşetin fotoğraflarını paylaştı. 18 ay cehennemi yaşadığını belirten Anthonia, daha sonra erkek arkadaşını affettiğini söyledi. Twitter'da eski sevgilisine sevgiyle baktığı bir fotoğrafın yanında, darp edilmiş suratını paylaşan Anthonia'nın gönderisi 1.000'den fazla kez paylaşıldı. Erkek arkadaşının ismini vermedi ve paylaştığı fotoğrafta yüzünü kapattı. İşte, şiddetin fotoğrafları ve genç kızın yaşadıkları...

21 yaşındaki kız arkadaşına yaptıkları dehşete düşürdü! İşte şiddetin fotoğrafları... - Sayfa 2

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Belçika polisi tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve hem modelin hem de eski sevgilisinin ifadesinin alındığı söylendi.

21 yaşındaki kız arkadaşına yaptıkları dehşete düşürdü! İşte şiddetin fotoğrafları... - Sayfa 3

Belçikalı model, 18 ay süren ilişkisinde cehennemi yaşadığını söyledi ve her şeyin nerede başladığı ve nerede bittiğini takipçileri ile paylaştı.

21 yaşındaki kız arkadaşına yaptıkları dehşete düşürdü! İşte şiddetin fotoğrafları... - Sayfa 4

Anthonia, eski sevgilisinin kendisine şiddet uygulayarak yüzünü bir radyatöre çarptığını, boğazından tuttuğunu, makyaj yapmamasını veya istediği kıyafetleri giymemesini söylediğini ve evlerindeki mobilyaları kırdığını iddia etti.