Anasayfa /  Foto Galeri

26 Ağustos - 31 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

26 Ağustos - 31 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

26 Ağustos - 31 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

26 Ağustos - 31 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 26 Ağustos - 31 Ağustos 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 26 Ağustos - 31 Ağustos 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

26 Ağustos - 31 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 26 Ağustos - 31 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları Sağlığınız bu hafta boyunca size destek olabilir. Yeni bir şey başlatmak için, olumlu hissedebilirsiniz. Bu hafta müziğe eğilim gösterebilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel sağlığınız sizi destekleyebilir. Bu süre zarfında daha üretken hissedebilir ve ayrıca dini etkinliklere düşkünlük de yaşayabilirsiniz. Güveninizle hızlı bir şekilde karar verebilir ve onunla ilerleyebilirsiniz. Toplumdaki itibarınızın, yükselme ihtimali var. Başkalarına zarar vermemek için ego ve saldırganlığınızı kontrol etmeniz önerilir. Mülkiyetle ilgili konularda babanızdan ve yaşlılarınızdan faydalanma ihtimaliniz var. Bu hafta, uzun vadeli finansal planlar yapmak için idealdir. Ebeveynlerinizin destekleyici doğası, bu süre zarfında hayatınızda ilerlemenize yardımcı olabilir. Genel olarak, bu hafta sizin için harika olabilir.

26 Ağustos - 31 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 26 Ağustos - 31 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları Bu hafta boyunca daha üretken hissedersiniz ve aynı şekilde kariyerinizde daha ileriye gidebilirsiniz. Kişisel açıdan, annenizle küçük anlaşmazlıklar yaşamanız olasıdır. Şüphecilik yüzünden rahatlamak zor olabilir. Genel olarak, aile hayatınız bu hafta çok iyi olacaktır. İşyerinde görev yaparken içgüdülerinize inanmanız önerilir. İrade ve güveniniz, bu süre zarfında çok iyi olabilir, ancak mahkeme ile ilgili meselelerle ilgilenirken dikkatli olmanız gerekebilir. Bu nedenle, ahlaki olmayan faaliyetlerde bulunmamanız tavsiye edilir. Yurtdışında yaşayan herhangi bir akrabanız varsa, onlardan haber almanız olasıdır. Haftanın ortasında, zor durumlarla uğraşırken daha agresif hale gelebilirsiniz. Zor durumlarla çalışırken sakin olmanız tavsiye edilir.