Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 28 Temmuz 2019 23:48

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta, aşk ve ilişki anlamında size yardımcı olabilir. Sizi zihinsel olarak etkileyebilecek olan bu süre zarfında sevdiklerinizden uzak durmanız gerekebilir. Bu sırada gerçekten hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşamama konusunda üstlerinizle ilgili sorunlarınız olabilir. 

Çimento işiniz varsa, bu hafta sizin için olumlu bir hafta olabilir. Finans ve para ile ilgili konularda, birçok avantaj elde etme ihtimaliniz vardır. Politikanız olgunlaşabilir ve bu süre zarfında paranızı faizle geri alabilirsiniz. Babanızla aranızda bazı anlaşmazlıklar olabilir, ancak anneniz sorunu çözecektir. 

Mülkiyetle ilgili konularda altın bir fırsat edinme ihtimaliniz yüksektir. Öğrenciler olarak, eğer yazı veya şiir ile ilgiliyseniz, bu hafta faydalı olabilir. Bu süre evli hayatınızı da olumlu yönde etkileyebilir. Evlenmek isteyen insanlar bu süre içinde komplikasyonlarla karşılaşabilirler ancak ilişkilerinin tadını yine de çıkarabilirler. 

Boğa Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca hatalarınızı kabul edip değişiklik yapabilirsiniz. Aynı nedenden dolayı ilişkinizin gelişmesi muhtemeldir. Sağlığınız için önemli bir komplikasyon yaşanmayabilir, ancak stresli hissedebilirsiniz. Sakin kalmak için meditasyon ve yoga yapmanız önerilir. 

Eğer bir tekstil, elmas veya ürün işiniz varsa, bu hafta sizin için karlı bir hafta olabilir. Çalışanlar bu hafta boyunca maaşlarında zam alabilirler ve hatta terfi alma ihtimalleri bile var. Finansal olarak, bu hafta sizin için şaşırtıcı olabilir. Yeni bir ofis veya fabrika satın almak istiyorsanız, bu süre zarfında başarı elde edebilirsiniz. 

Öğrenciler, çalışmalarına büyük ilgi duyabilirler. Evli çiftlerin bu hafta birbirleriyle sözlü bir ilişki içine girmeleri muhtemeldir. Evlenmek isteyen insanlar bu haftayı lehine bulabilirler. Tek taş almaya hazırlıklı olmaları gerekir.

29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Zihinsel ve fiziksel sağlığınız sizi desteklemeyeceğinden, bu hafta sakin olmanız önerilir. Aşkınız ve ilişkiniz için bu haftayı lehinize bulabilirsiniz. Bu hafta boyunca yeni teklifler almanız olasıdır ve birisine teklifte bulunursanız, olumlu bir yanıt alabilirsiniz. 

Bu süre zarfında mide ve sırtla ilgili sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir. Bu hafta kariyeriniz için gerçekten önemli ve kritik bir hafta olabilir. Bu hafta boyunca birçok yeni iş fırsatı elde edebilirsiniz.

İşadamlarının bu hafta yurtdışına çıkmaları bekleniyor. Mali kararlar vermeden önce iki kez düşünmeniz önerilir. Uzun vadeli amaçlarla paranızı yatırım yapabilirsiniz. Ancak bu süreçte ailenizi ikinci plana atmamanız gerekir.

Yengeç  Burcu29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size karışık sonuçlar verebilir. Sağlık ve zindelik için, haftanın ilk dört günü boyunca kendinizi iyi hissedebilirsiniz, ancak geri kalan günlerde gözleriniz, omuzlarınız, kulaklarınız ve ellerinizle ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınız kötü olursa, işinize gerekli özveriyi gösteremeyebilirsiniz.

Çalışanlardan bu haftanın ilk ve son iki günü boyunca daha fazla dikkat etmesi gerekebilir. Hafta ortası işiniz için en uygun zaman olabilir. İşadamları bu haftanın ilk üç gününü kendi lehlerine bulabilirler. Bu süre zarfında rakiplerinize zorlu bir mücadele verebilirsiniz. Geliriniz de artabilir. 

Bu haftanın ilk dört günü, ailenizde büyük mutluluğa tanık olabilirsiniz. Bu mutlulukta payınızın olması sizi daha da mutlu edecektir. Eş ve çocuklar konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadığınız bir hafta olabilir.

Aslan Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk beş günü sağlık ve zindeliğinizi artırabilir. Uluslararası bir spor yarışmasına katılmanız ve başarılı olmanız muhtemeldir. Çalışanların bu haftanın son dört günü boyunca temkinli olmaları gerekebilir. 

İş arkadaşlarınızdan iyi destek alabilirsiniz. Bu haftanın ilk üç günü işadamları için ilerleme sağlayabilir. Müşterilerinizin artması muhtemeldir. Bu hafta, finansal sorunlarınız için size karışık sonuçlar sağlayabilir. 

Bu haftanın son dört günü, ailenizde büyük sevgi ve bağa şahit olabilirsiniz. Zenginlik ve malla ilgili meseleler de bu dönemde çözülebilir. Öğrenciler hafta ortasında yazın biriken konular için gerçekten faydalı geçirebilirler. Kendinizi yeni bir şeyler öğrenmek için meraklı bulabilirsiniz. v

Başak Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019  Haftalık Yorumları

Haftanın ilk yarısında, boyun, el, omuz, kulaklar, gözler, mide ve karaciğer ile ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışanlar, bu haftanın ilk üç günü boyunca terfi ve maaş zammı alabilirler. 

İşadamları, bu haftanın ilk ve son üç günü boyunca kayıplarla karşı karşıya kalabilirler. Günün geri kalanında, işinizi büyütebilirsiniz. Bu haftanın ilk dört günü sizin için büyük gelir girişi sağlayabilir. 

Bu süre zarfında büyük aile zamanına tanık olabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimi ve sağlığı için bu haftanın ilk dört günü boyunca harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Gayrimenkul ve mülkle ilgili konularda, bu haftanın ilk ve son iki günü gelişmeler istediğiniz gibi olmayabilir. v

29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın başında ruh sağlığınız için bazı komplikasyonlar ortaya çıkabilir. İşiniz de bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta boyunca endişeli hissedebilirsiniz. Rutin hayatınızı da etkileyebilir. 

İletişim becerilerinizle herkesi etkilemeye çalışabilirsiniz. Haftanın sonunda, mali durumunuz ve sağlığınız sizi destekleyebilir. Bir terfi almak istiyorsanız, bu hafta oldukça faydalı bir hafta olabilir. 

Ailenizle ilgili bazı streslerle karşı karşıya olma ihtimaliniz var, ancak son aşamada bu durumdan kurtulabilirsiniz. Bu süre zarfında sosyal hayatınızla meşgul olabilirsiniz, bir misafirin de evinizi ziyaret etme şansınız var. Ailenizden sonra atmosferiniz harika olabilir. Bu hafta öğrencileri tercih edebilir. Evli çiftler için bu hafta çok fazla mutluluk ve sevgi getirebilir. 

Akrep Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sevginiz ve ilişkiniz için işler zor olabilir. Herhangi bir hastalıktan muzdarip iseniz, sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. İşletmeniz açısından küçük sorunlarla karşılaşmanız muhtemeldir. Bir iş için yurt dışına gitmek istiyorsanız, bu hafta olumlu olabilir. 

Borsa işine yatırım yaptıysanız, bu hafta boyunca büyük bir destek alabilirsiniz. Bu süre zarfında geliriniz ve finansınız artabilir. Yine de, daha yüksek harcamalar nedeniyle paranızı koruyamayabilirsiniz. 

Bu haftanın ilk üç günü boyunca aileniz veya çocuklarınızla dışarı çıkma olasılığınız yüksektir. Aileniz ve çocuklarınız size büyük ölçüde destek olabilir. Bu hafta servetiniz ve mülkünüzle ilgili meselelerinizde iniş ve çıkış yaşamama ihtimaliniz kuvvetlidir.

Yay Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlıkla ilgili konularınız için size harika sonuçlar sağlayabilir. Bu süre zarfında enerjik ve taze hissedebilirsiniz. Enerjinizi doğru yöne yönlendirmeniz önerilir. Sporla ilgiliyseniz, gerçekten iyi performans gösterebilirsiniz. 

Çalışanlar bu hafta karışık sonuçlar alabilirler. Bu haftanın ikinci yarısında işinize devam edebilirsiniz. İşadamları bu hafta içinde işlerini genişletebilir veya bunun için plan yapabilir. Bu dönemde geliriniz düşebilir ve giderler de artabilir. Yine de, bu haftanın ikinci yarısı size bir miktar nakit girişi getirebilir. 

Aileniz ve çocuğunuzla ilgili konularda, bu haftanın ikinci yarısı size yardımcı olabilir. Çocuğunuzun eğitimi ve sağlığı konusunda endişeli hissedebilirsiniz. Bu hafta servet ve mülkle ilgili meseleleriniz için ilerleme kaydetmeniz muhtemeldir. 

29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk üç günü sağlığınız için harika olabilir. Günün geri kalanında bacaklarınız, gözleriniz ve sinir sisteminizle ilgili küçük rahatsızlıklardan muzdarip olabilirsiniz. Zayıf sağlığınız nedeniyle veriminiz de düşebilir. 

Bu haftanın ilk üç günü boyunca mesleki yaşamınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Pazarlama veya satış departmanından iseniz, insanları ikna etme kabiliyetiniz artabilir ve bu da başarınızın önünü açabilir. Bir telekomünikasyon, komisyon vb. işiniz varsa, bu hafta sizin için birçok finansal fayda sağlayabilir. 

Bu haftanın ilk üç günü ailenizde büyük mutluluk ve neşeye tanık olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkiniz bu dönemin ilk dört günü içinde gelişebilir. Eşiniz ile harika bir hafta geçirebilirsiniz. İlişkisi olan insanların da evlilik yoluna girmeleri beklenmektedir.

Kova Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta, bazı mücadelelerle yüzleşmeniz gerekebileceği için yaşamınız için ortalama bir sonucu olabilir. Çok çalışmaya devam ederseniz, beklentilerinize göre sonuçlar alabilirsiniz. Bu süre zarfında aile üyelerinizin ve kardeşlerinizin yardımcı olabileceği mali durumunuzu iyileştirebilirsiniz. 

Kariyeriniz için bazı inişler ve çıkışlar yaşayabilirsiniz, ancak bu hafta bir terfi alma ihtimaliniz var. Gelir kaynaklarınızı da artırabilirsiniz. İşadamları için bu hafta tamamen ilerleme kaydedebilecekleri bir hafta olabilir. Yeni bir personel de işe alabilirsiniz.

Bir iş arıyorsanız, bu süre içinde alabilirsiniz. Öğrencilerin bu dönemde çalışmalarını tamamlamak için gerçekten yoğun konsantrasyona sahip olmaları gerekebilir. Sağlığınız için dikkatli olmanız ve dışarıda yemek yemekten kaçınmanız gerekebilir.

Balık Burcu 29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Karaciğerinizle ilgili küçük rahatsızlıklar ile karşılaşmanız olasıdır. Mesleki yaşamınız için, bu haftanın ilk üç günü boyunca daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Bu hafta dini görevlerinizi yerine getirme ihtimaliniz var. 

Rakipleriniz bu hafta boyunca önünüzde hareket edemeyebilir. İşadamlarının bu süre zarfında yeni bir yön bulma olasılığı yüksektir. Aile üyelerinizle olan ilişkiniz gelişebilir. Zenginlik ve mülkünüz için, bu haftanın ilk üç günü bazı komplikasyonlar doğurabilir, ancak bundan sonra mülkünüzle ilgili konularda önemli kararlar verebilirsiniz. 

Öğrenciler bu haftanın ilk ve son iki günü boyunca çalışmaları ile ilgilenebilirler. Evli çiftler için bu haftanın ilk yarısı oldukça güzel geçebilir. Ancak diğer günler için alttan alacağınız zamanlar yaşayabilirsiniz. Çözülmeyecek bir sorun ile karşılaşma ihtimaliniz zor gibi görünüyor.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



29 Temmuz - 4 Ağustos 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Temmuz Aylık Burç Borumları İçin Yıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar
Çok Okunanlar