Anasayfa /  Foto Galeri

Ali Koç 48 saatte fikrini değiştirdi!

Ali Koç 48 saatte fikrini değiştirdi! - Sayfa 1

Yanıtı en çok merak edilen soru; Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un kongrede karşı karşıya gelip gelmeyeceği... Çoğunluk görüşü ise Koç'un seçime tek aday gireceği yönünde.rn

Ali Koç 48 saatte fikrini değiştirdi! - Sayfa 2

Başkan Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz Cumartesi günü Divan Kurulu'ndaki 'Başkan adayı olan çıksın erkek gibi adayım desin. Araya insan sokarak söylemesinler' sözlerinin üzerinden 48 saat geçmeden Ali Koç'tan 'Adayım' açıklaması gelmesi Fenerbahçe'ye farklı bir hava getirdi… Futbol takımının kötü gidişi için yapılan yorumlar yerini yeni başkan adayının çıkması ile kongre kulislerine bıraktı. İşte en çok merak edilenler ve camiada konuşulanlar:

Ali Koç 48 saatte fikrini değiştirdi! - Sayfa 3

Neden şimdi açıkladı!

rnrnKoç, 2015 kongresinden bu yana 'Ne zaman aday olacaksınız?' sorularına hep 'Şu an seçim yok, başkan ve yönetimin yanındayım' yanıtını veriyordu. Ancak bu sezon lige yapılan kötü başlangıç, Fenerbahçelilik içgüdüsünün ağır basmasına neden oldu. Koç'un gidişatla ilgili bir şey yapma isteği hep vardı. Zorlu Konya deplasmanı öncesi şartlar oluşunca önce taraftara adaylık açıklamasıyla moral verdi, ardından herkesi tribüne çağırdı.

Ali Koç 48 saatte fikrini değiştirdi! - Sayfa 4

48 saatte neden fikri değişti?

rnrnGeçtiğimiz Cumartesi akşamı Washington'da bir sergi galasına katılan Koç, Aziz Yıldırım'ın 'Herkes adaylığını açıklasın' çağrısından haberdar olmasına rağmen, burada kendisine yöneltilen sorulara yine 'Fenerbahçe'nin bir başkanı var, adaylık yok' yanıtını verdi ama bu sözlerinden 48 saat sonra adaylık açıklaması yaptı. İşte bu 48 saatte Fenerbahçe'nin tüm dinamiklerinin (yönetim dahil) bu açıklamaya hazır olduğuna ikna oldu, ardından ailesiyle yaptığı görüşmeyle çok önemli bir mücadelenin startını verdi.