2020 Kova Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Kova Burcu yıllık yorumlarınız

KOVA BURCUNUN TÜM ÖZELİKLERİ
Yıldızınız: Uranüs. Değişiklik, ansızın bağlanış ve iyi sonuçlar temsilcisi.
Grubunuz: Hava. Pozitif.
Burcunuzun Türü: Sabit.
Üstün Yeteneğiniz: Sağduyu.
Emeliniz: İlerlemeyi sağlıyacak imkânlar yaratmak.
Amacınız: Yükselmek, başkalarına yardım etmek.
Yenmeniz gereken huyunuz: İhmalcilik ve paraya değer vermemek.
Uğurlu gününüz: Pazar.
Uğurlu sayınız: 4, 8,10, 84, 999, 915.
Uğurlu taşınız: Amatist ve yeşim.
Uğurlu renkleriniz: Koyu mavi, lâcivert, karışık renk ve tonlar.
Uğurlu çiçekleriniz: Zerren, menekşe, kartopu, kır çiçekleri ve kuşburnu.
Uğurlu kokularınız: Sümbül, yasemin, menekşe.
Uğurlu müziğiniz: Modern eserler.
Uygun eş: İkizler, Yay.
Muhtemel hastalıklarınız: Kalp ve Kan dolaşımı hastalıkları, ayak hasta-lıklan, varis, yüksek tansiyon.
Başarılı Olacağınız Meslekler: Din adamlığı, bilim alanlan, devlet adamlığı, elçilik, yazarlık, yayıncılık, matbaacılık, muhasebecilik, çevirmenlik, doktorluk, astronomi, astroloji, denizcilik, tüccarlık, ithalâtçılık, yargıçlık, organizatörlük, yöneticilik ve sanatın her alanı.

Kova Burcunda doğan kadın ve erkekler, insanlık için yaşarlar. Kendilerini Dünya'ya verirler Ve bu fedakârlığın karşılığını da şöhret olarak alırlar. Kova burcu insanın ruhuna can ve ilham verir. Bu burçda doğanlar; ince kalpli, nazik ve yardım sever olurlar. Kendilerinden yardım veya tavsiye istendiği zaman, çok sevinirler. Genellikle çok iyi danışmandırlar. Yalnız farkında olmaları gereken bir nokta vardır: İnsanlara yapılacak en iyi yardım, onlara kendi kendilerine yardım edebilmeyi öğretmektir.

Kova burcunda doğanlar, sempatik ve anlayışlı yaradılışları sebebiyle genellikle katlandıkları zahmetler de takdir edilmez. Mütevâzi, alçak gönüllü ve iddiasızdırlar. Bu yüzden önceleri hor görülebilirler. Fakat bu onlara dert olmaz, çünkü kendi dünyalarında yakınları ile mutlu olurlar. Bu özellikleri de kendilerine bazen çabuk yakınlaşılmasını önler.

Kova burcunda doğanlar, kendi kararlarının aksi yönünde olan tavsiyelere uymamalıdırlar, çünkü karşılaştıkları başarısızlıklar, gnellikle yanlış yönlendirilmelerden gelir. Genellikle uyumlu, adaleti seven insanlardır. Önyargılı hareket etmezler ve onlar için imkansız diye bir şey yoktur. Çok çabuk öğrenirler, fakat sayı ve isimler e» önemsiz şeyleri kolay hatırlayamazlar. İddialı değildirler ve bu yüz; başarılarıyla dostlarına sık sık sürprizler yaparlar. Çevrelerinde olan bitenle ilgilenmiyor gözükürken, gösterdikleri küçük bir çabayla onasac meseleyi hallediverirler. Kova burcunun tabiatı hümanist, insancıl ve yardımcıdır. Çok mantıklı kafa yapıları vardır. Yaratıcı ve yapıcı kişilerdir.

Manevî ve ruhî alanda çok faal olmalarına rağmen, bedensel hareket yönünden hiç de hareketli değillerdir. Kova burcunda doğanlar o kadar iyi adapte olabilirler ve insan tabiatını o kadar iyi anlarlar ki, hayatın hemen her safha ve kesiminde yapıcı bir rol oynarlar. Bu yüzden de hemen her işde maddî başarı kazanabilirler. Fakat para onlar için değersizdir. Tek bir işle uğraşmamalıdırlar kü o kadar cin fikirli değildirler.