2020 Kova Burcu için nasıl geçecek? İşte 2020 Kova Burcu yıllık yorumlarınız

Kova Burcu Erkeği
Kova burcu erkeği de akıllı ve zeki kadınlardan hoşlanır. Onun beğenisini kazanmaksa niyetiniz, onunla her konuda sohbet edebilmelisiniz. Farklı yapısıyla kültüre çok önem verir.
Kova Burcu Kadını
Tutucu ve kıskançsanız kova burcu kadınına yaklaşmanız büyük hata olabilir. Böylebir yapınız varsa şayet onu gördüğünüzde uyum sağlayamayacağınızı rahatlıkla anlarsınız.
Kova Burcu Aşk Hayatı
Kovalar karşı cinse her zaman çekici, esprili, farklı ve zeki gelir. Bir kovanın yaşamı tamamıyla kendisine aittir ve yaşamını kendi arzusuna göre düzenler.
Kova Burcu Cinsellik
Kova burçları alışılmamış aşklara yönelen tiplerdir. Bir kova burcu insanını elde etmek isteyen kişinin çok geniş bir iç dünyası ve ilerici görüşleri olmalıdır.
Kova Burcu İş Hayatı
Kova burcu insanından iyi bir iş ortağı olur. Sessiz ve dürüst davranışlarıyla burçlar kuşağında her yönden denge sağlayabilen tiplerdir. Güvenilir ve akıllı çalışmalarıyla ün kazanabilirler.
Kova Burcu Sağlık
Kova burcu vücutta dolaşım sistemini yönetir. Bu burç aynı zamanda topuk bölgesini de yönettiği için bu bölgelere ait rahatsızlıklar da ortaya çıkabilir.