2024 EKPSS tercihleri ne zaman başlayacak?

2024 EKPSS tercihleri için adaylar, ÖSYM tarafından Ekim veya Kasım aylarında yayınlanması beklenen tercih kılavuzunu bekliyor. Tercih sürecinde, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyindeki taban puanlar dikkate alınacak. Peki 2024 EKPSS tercihleri ne zaman başlayacak?

Kamuda engelli kontenjanları için yapılacak 2024 EKPSS tercihleri için adaylar geri sayıma geçti. ÖSYM tarafından açıklanacak tercih kılavuzunu bekleyen adaylar, tercih süreciyle ilgili net bilgileri öğrenmek istiyor. Peki, 2024 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? İşte detaylar...

EKPSS Tercih İşlemleri Ne Zaman Başlayacak?

2024 EKPSS sonuçlarına göre yapılacak yerleştirme işlemleri için ÖSYM tarafından bir tercih kılavuzu hazırlanacak. Kılavuzun Ekim veya Kasım ayı içerisinde ÖSYM’nin resmi internet adresi üzerinden yayınlanması bekleniyor.

EKPSS Taban Puanları Kaç Oldu?

Son EKPSS yerleştirme sonuçlarına göre açıklanan taban puanlar ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde farklılık gösteriyor. Adaylar, tercih işlemleri sırasında bu taban puanları dikkate alarak başvurularını yapacak.

Yapay zeka dünyayı dönüştürüyor: Sektörler yeni döneme hazırlanıyor 2024 EKPSS tercihleri ne zaman başlayacak? Açık lise sınav takvimi açıklandı: AÖL sınavları ne zaman yapılacak? 2025’te asgari ücret ne kadar olacak? Dolar kaç TL oldu? 25 Ekim güncel döviz fiyatları Çeyrek altın ne kadar oldu? 25 Ekim güncel altın fiyatları