2024 üniversite güz dönemi ne zaman başlıyor?

Üniversitelerin 2024 güz dönemi takvimi açıklandı! Öğrenciler ve akademisyenler, yeni eğitim öğretim yılı başlangıç tarihlerini merakla bekliyor. İşte üniversitelerin 2024 yılında ne zaman açılacağına dair detaylar...

Üniversitelerin ne zaman açılacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Yeni döneme farklı bir şehirde başlayacak olan öğrenciler, düzenlerini kuracakları şehre gitmeden önce üniversiteler ne zaman açılıyor sorusuna yanıt arıyor.

Üniversite eğitimlerinin, 2024 yılında başlayacağı tarih YÖK tarafından henüz ilan edilmedi. Geçtiğimiz yıl ise bu tarih 11 Eylül olarak belirlenmişti.

Fakat YÖK tarihini açıklasa bile bu tarihler, YÖK'e bağlı olarak eğitim veren üniversitelerin fakültelerine göre farklı günlerde gerçekleşebilecek.

Avusturya 1 - 2 Türkiye maç özeti ve golleri izle Romanya 0-3 Hollanda maç özeti ve golleri izle EURO 2024 çeyrek final eşleşmeleri! maçlar ne zaman oynanacak? Hollanda - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? 2024 Aşure günü hangi tarihe denk geliyor? Dolar kaç TL oldu? 3 Temmuz güncel döviz fiyatları!