28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 haftalık burç yorumları

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 28 Ekim - 3 Kasım 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 21 Ekim - 27 Ekim 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019  2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019  Haftalık Yorumları

Evdeki çevre ve ev içi ilişkiler sizi oldukça rahatsız edebilir. Bu rahatsızlığın önemli bir nedeni, çocuklarınızla işbirliğinin olmayışı olabilir. Çaba göstermenize rağmen, saçma hatalar yüzünden acı çekmeniz gerekebilir.

Rutininizde daha fazla canlılık beklemenizi ve mevsimsel hastalıklardan kaçınmak için fiziksel aktivitelere odaklanmanızı tavsiye ederiz. Haftayı rahat atlatmanız için sağlıklı beslenmek en doğrusu olacaktır.

İş talepleri bu hafta çok katı olabilir ve bazı günlerde fazla mesai yapılması gerekebilir. İşe dayalı gereksinimlerin bir kısmı daha resmi tutumlar içermelidir. Ancak, iyi haberlerde kariyerinizle ilgili beklediğiniz bir gecikme olabilir. Eğer ticaret yapmayı düşünüyorsanız, son teklifiniz gecikebilir.

Boğa Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Acil finansal ihtiyaçlar, hazır olmanız gereken şartlarda ortaya çıkabilir. Uyum sağlamaya çalışsanız da, aile yaşamınızda hala bir rahatsızlık hissedebilirsiniz. Özellikle iş yerinizde rahatsızlıktan dolayı öfke sorunları yaşayabilirsiniz. 

Eğitim süreci yavaşlayabilir. Kötü hisler, sevdiklerinizle romantizm eksikliğine neden olabilir. Ailenizin yaşlı erkekleriyle, özellikle babanızla ilgili sorunlar yaşanabilir. Ancak, çocuklarınız ve aile üyelerinizden hayatınıza huzur getirmesi için destek bekleniyor. 

Kariyer taahhütleri, sorunsuz bir çalışma rutini sağlamak için sizi meşgul edebilir. Zenginlik ve mülkle ilgili konularda ekstra dikkat önerilir. Bir anlaşmayı sağlamadan önce muhakkak avukatınız ile beraber okuyun.

28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Aile hayatınız ve çocuğunuzla olan ilişkiler sizin için tatmin edici olabilir. Ancak, çocuklarınız eğitimsel zorluklarla karşı karşıya kalabilir. Anlaşma sağlayamadığın kardeşlerin tutumu sizi rahatsız edebilir. 

Duygu ve ilişkiye dayalı sorunlar nedeniyle psikolojinizde dalgalanmalar oluşabilir. İşinizde gözlenen başarı sizin için bir mutluluk kaynağı olabilir. İşiniz önemli miktarda etkileyici olabilir. Ayrıca, iş uygulamaları, işverenden parasal faydalar sağlayan uygun artışlar ve hediye primler ile sonuçlanabilir. 

Aile içindeki bir anlaşmazlık kişisel veya ticari mallar satmanızı gerektirebilir. Kişisel tasarruf ve yatırımlar zor zamanlarınızda geçinmenize yardımcı olabilir. Evlilik hayatı sorunları, finansal ve sosyal güvensizliklerle sonuçlanan yıkıma neden olabilir. 

Yengeç Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Haftanın Yengeçler için ılımlı olması muhtemeldir. Bir işletme sahibi olarak para kazanmak için bol miktarda fırsat bulabilirsiniz. Ancak, meslektaşlarınızla hararetli bir tartışmaya katıldığınızda dikkatli olmanız önerilir. 

Sakin kalmak ve sözlerini izlemek en doğrusu olacaktır. Elektrikli kısa devre cihazlarının evde yanlış kullanılması kazalara neden olabilir. Aile üyelerinden birinin hastalığı sizi üzebilir. 

Öğrencilerin odak noktaları olan eğitimlerinden uzaklaşabilirler. Faiz veya sosyal yardımdan elde edilen gelir düşebilir, masraflar ise beklentilerin ötesinde artabilir. Değerli müşteriler, yeterli hizmetin olmaması ve profesyonelce olmayan iş tutumu nedeniyle memnuniyetsiz kalabilirler.

Aslan Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Aşkın bu hafta çiçek açması muhtemeldir. Aynısı kararlı ilişkiler için de söylenebilir. Bekarlara gelince, yakın bir arkadaşınızın sizi ilginç biriyle tanıştırabilir. Aşk havalarda uçabilir ve size neyin çarptığını anlayamayabilirsiniz! Yıldızlar, aşk hayatınızla ilgili olarak size parlıyor gibi görünüyor. 

Ancak, iş yerinde birkaç zor durumla karşılaşabilirsiniz. Meslektaşlar ve patronlar beklenen yardımı vermeyebilir. İyi performans sergileyememeniz, tanıtım veya artışta gecikmeye neden olabilir. 

Sağlık sorunları rahatsızlığa neden olabilir. Ancak, önemli hiçbir şey ön görülmeyebilir. Hastalanabilir ya da yaralanmalardan muzdarip olabilirsiniz. Her alanda yazılı olarak bir şey gönderirken özel dikkat gösterilmenizi öneririz.

Başak Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Genel olarak, bu haftanın sizin için ılımlı geçeceğinizi düşünüyoruz. Bir işadamı olarak, değerli müşterilerin veya devlet kurumlarıyla anlaşmazlıkların olması bekleniyor. 

Evlilik hayatınızdaki haftanın ortasında sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak, hafta sonu boyunca işler yoluna girecektir. Rekabetçi sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin bu hafta lehine çalıştıklarını düşünmeleri muhtemeldir. 

Etrafınızdakiler sağlığınızı ve zindeliğinizi kıskanabilirler. Egzersiz ve fitness aktivitelerine olan ilginizden dolayı sağlıklı bir yaşam garanti edilebilir. Ayrıca, büyük bir sağlık sorunu da öngörülemez. Piyasada satılan kaliteli ürünler iyi bir getiri sağlayabilir. Mali açıdan bile, bu aşamada sorun yaşamamanız muhtemeldir.  

28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Sürekli bir rahatsızlık nedeniyle çalışmalarınızdan kazançlı çıkmanız olasıdır. Yanlış anlamalar aşk hayatınızı engelleyebilir. Evlilik yaşamınızda bazı çatışmalar meydana gelebilir, ancak genel ilişki bu aşamada tatmin edici olabilir. 

Gereksiz harcamalardan dolayı finansal sorunları hafifletmek için kredi veya borçlanma gerekebilir. Şiddetli bir baş ağrısı ihtimalinden başka, sağlığınız endişe kaynağı olmayabilir. 

Kariyerinizde ilerleme bekleniyor; ancak beklentilerinizi karşılamayabilir. Maaş artışınız gecikebilir veya ertelenebilir. Kişisel işiniz varsa, iyi bir şekilde büyüyebilir ve daha fazla çalışan veya personele ihtiyaç duyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve akrabalarınız ile ilişkinizin sorunsuz olmaya devam etmesi bekleniyor.

Akrep Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Mevsimsel sağlık sorunlarının bu aşamada iç huzurunuzu engellemesi muhtemeldir. Sağlık koşullarında herhangi bir anormallik olması durumunda dikkatli olunması önerilir. Profesyonel veya ticari gereksinimler sizi rayınızdan çıkarabilir. 

Çalışmalara ve eğitim arayışlarına hazırlanmak için daha fazla zaman gerekebilir. Profesyonel kariyer, beklenen alanda bir iş teklifi alma şansıyla büyük bir adım attırabilir. Ancak, patronlarınız ile ilişkiniz gergin olabilir. 

Güven eksikliği, iş çabalarında başarısızlığa neden olabilir. Ticari büyüme olsa da, aşırı harcamalar endişe verici olabilir. Bu aşamada tasarruf etmekle zorlanabilirsiniz. Evlilik sorunları yanlış anlamalara neden olabilir. Ancak kalıcı, önemli bir konuya dönüşmeyebilir. 

Yay Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta biraz zor olabilir. İç huzuru kaybetmenize neden olabilecek evlilik sorunları yaşayabilirsiniz. Yolculuğunuz başarısız bir tura çıkmanıza sebep olacak engeller ile dolu olabilir. 

Ancak, bu tür konuların ilerlemenizi engellemesine izin vermemeniz tavsiye edilir. Zayıflık ve sağlık sorunları rutininizi bozabilir. Ancak, önemli bir sağlık sorunu beklenmeyebilir. Belirli bir hedef için çaba sarf ediyor olsanız da, bu aşamada istenen başarıya ulaşamayabilirsiniz. 

Ticari büyüme önceki işinize göre kıyaslandığında yavaş yavaş gelişebilir. Kontrolsüz harcamalar soru olabilir. Bu nedenle, finansman sağlamak için sıkı bir planlama yapılması önerilir. 

28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

İşletme ile ilgili devlet departmanından bir soruşturma beklenebilir. Bir çalışan olarak, aracınızla ilgili olarak size uygulanan bir ceza ile karşılaşabilirsiniz. Sağlığınız endişe nedeni olabilir. Ancak, zaman içinde gereken özeni gösterirseniz, fazla endişelenmenize gerek kalmayacaktır. 

Finansal zorluklar ve aşırı harcamalar sizi stres altında tutabilir. Ayrıca, çalışmalar için ekstra konsantrasyon miktarı gerekli olabilir. Evlilik hayatınızın ciddi sorunları olmamasına rağmen, küçük konular üzerinde tartışmaya devam edebilirsiniz. Evli olmayanlar ilişkilerinin kısa sürede düzeltilmesine tanık olabilirler. 

Ayrıca, kariyer sorunları ile hem çalışan hem de iş adamı karşı karşıya kalabilir. Bu konular çok çalışmayı ve sebat etmeyi gerektirir. İş yerindeki üstler sizin için problem oluşturmaya devam edebilir. 

Kova Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Kova burçlarına göre, hafta karışık bir çanta gibi karmaşa dolu geçebilir. Kendinizi sık sık kişisel ve profesyonel olarak zor durumlarda bulabilirsiniz. Ancak, bu konulardan hiçbiri önemli bir hasara yol açmayabilir. Bu nedenle, öfkenizi dindirmeniz önerilir. 

Haftanın iyi haberi, tatmin edici finansal istikrarın güveninizi arttırması olabilir. Harcamalarınızı kontrol etmekte daha aktif olmanız önerilir. Bir iş adamı için, şirkete gelebilecek zarar ve ziyanın önlenmesi tavsiye edilir. 

Acil giderlerde kıtlık olmamasını sağlamak için bütçe kontrol altında tutulmalıdır. Şirketteki mevcut görevinizden istifa etmeniz istenebilir. Sağlığa özen gösterilmelidir, aksi takdirde sağlık sorunları programınızı bozabilir. Küçük cerrahi bir operasyon gerekebilir. 

Balık Burcu 28 Ekim - 3 Kasım 2019 Haftalık Yorumları

Fiziksel sağlık ve zindelik sizi mutlu edebilir. Formda kalmaktan ve sağlıklı yaşamı konuşmaktan zevk alabilirsiniz. Ayrıca, bir banka kredisinden kurtulduğunuz için finansal durumunuz da iyileşebilir. 

Çabalarınız konusunda kendinizden emin hissetmeyebilirsiniz. Ancak, kendinize biraz zaman vermek akıllıca olacaktır. Daha iyi iş fırsatları sizi farklı bir yerde bekleyebilir. İşletme sahipleri, yakındaki bir bölgede veya şehirde işinizi geliştirmek için yeni bir servis istasyonu veya şubesi açabilir.

Öğrenciler okullarını değiştirerek daha iyi bir eğitim isteyebilirler. Okulda müfredat dışı etkinliklere katılabilirsiniz. Tartışmanız veya bencil doğanızın, siz ve sevgiliniz arasındaki mesafenin artması nedeniyle aşk hayatınız mutsuz geçebilir.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

28 Ekim - 3 Kasım 2019  Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Eylül Aylık Burç Borumları İçin Yıklayın

2019 yılı yıllık burç yorumları

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.