Ahmet Hakan'dan, AK Parti kongrelerine sert tepki

Ahmet Hakan, Hürriyet'teki bugünkü köşe yazısında AK Parti Hatay İl Kongresinde çekilen halaya tepki gösterdi.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında, AK Parti Hatay İl Kongresindeki ‘lebaleb’ manzaralara tepki gösterdi.

11 Şubat’ta gerçekleştirilen AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları 6. Olağan kongresinde partililerin kapalı mekanda bir araya geldiği, pandemi kurallarına dikkat etmediği, şarkılar söylediği, davullar eşliğinde birbirlerini omuzlarına alarak oyun oynadığı anlar yaşamış ve bu görüntüler sosyal medyada yankı uyandırmıştı.

Bu konuyu ele alan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, "Parti kongrelerinde çekilen halaylar. Yasaklar nedeniyle bunalmış vatandaşı öfkelendiriyor. İşyerlerini açamayan esnafı çileden çıkarıyor." değerlendirmesinde bulundu.

İşte, Ahmet Hakan'ın dikkat çeken o yazısı;

Parti kongrelerinde çekilen halaylar

Yasaklar nedeniyle bunalmış vatandaşı öfkelendiriyor.
- İşyerlerini açamayan esnafı çileden çıkarıyor.

*

- Muhalefetin eline muazzam bir koz veriyor.

*

- Sağlık Bakanlığı’nın uyarılarını etkisiz hale getiriyor.

*

- Kapanmaya yönelik öfkeyi çoğaltıyor.

*

- Restoran ve kafelere gidemeyenleri sinirlendiriyor.

*

- İktidar yetkililerini argümansız bırakıyor.

*

- “Kuralı koyan uymuyor, ben niye uyayım” duygusu yayıyor.

*

- Vaka sayısının düşmemesine gerekçe oluşturuyor.

*

- İşin ciddiyetine çok ama çok ağır darbe vuruyor.

*

- “Vatandaşa yasak, partiye serbest” izlenimi veriyor.

Ege Denizi'nde şiddetli deprem | SON DAKİKA Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında neler olmalı? Santorini yanardağı nerede? En son ne zaman patladı? UTTS çipi nedir? Araçlarda mecburi mi olacak, fiyatı ne kadar?