Alkol yüzünden eşini bıçakladı

Uşak’ta alkol yüzünden çıkan tartışmada bir şahıs karısını çenesinden silahla vurdu. Edinilen bilgilere göre kan kaybı yaşayan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yangın, Tuzla Orhanlı Bölgesinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir geri dönüşüm fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Acil servis ekipleri hazır bekletildi. Yangın ekiplerin yaklaşık 1 saat çalışması sonrası kontrol altına alındı. Yangın sırasında fabrikada kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Yangında ölen yada yaralanan olmazken fabrikada maddi hasar meydana geldi. Öte yandan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 2025'te en çok beklenen oyunlar hangileri? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları ne zaman? 2025 sağlıkta devrim yaratacak yenilikler neler?