Ankara için çok kuvvetli yağış ve sel uyarısı! Meteoroloji Ankara için ilçe ilçe saat verdi!

Ankara için çok kuvvetli yağış ve sel uyarısı! Meteoroloji Ankara için ilçe ilçe saat verdi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son radar bilgileri ve meteorolojik değerlendirmelere göre Ankara için ilçe ilçe çok kuvvetli yağış ve sel uyarısında bulundu. İşte ankarada bu gün ve 5 günlük hava tahmini

Ankara için çok kuvvetli yağış ve sel uyarısı! Meteoroloji Ankara için ilçe ilçe saat verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son radar bilgileri ve meteorolojik değerlendirmelere göre Ankara için ilçe ilçe çok kuvvetli yağış ve sel uyarısında bulundu. İşte ankarada bu gün ve 5 günlük hava tahmini

METEOROLOJİ'DEN ANKARA İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Son radar bilgileri ve meteorolojik değerlendirmelere göre 18.00 TSİ ile 22.00 TSİ saatleri arasında Ankara'nın batı ilçelerinde (Çankaya, Yenimahalle, Sincan, Etimesgut, Kahramankazan, Gölbaşı, Haymana, Polatlı) çevrelerinde meydana gelecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İÇ ANADOLU İÇİN METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Karaman hariç) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



ANKARA 16°C, 24°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde ve yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



ESKİŞEHİR 16°C, 25°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



KONYA 15°C, 28°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



SİVAS 13°C, 26°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İŞTE 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA TAHMİNİ

21 AĞUSTOS 2019 ÇAŞAMBA

22 AĞUSTOS 2019 PERŞEMBE

23 AĞUSTOS 2019 CUMA

24 AĞUSTOS 2019 CUMARTESİ





25 AĞUSTOS 2019 PAZAR







iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.