Aralık 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Akrep Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Akrep burçları ve yükselen burcu akrep olanlar; yurt dışı ilişkilerinizin olumlu geliştiği bir dönemdesiniz. İlişkilerinizde artık huzur ve denge aradığınız bir dönemdesiniz. Ortaklık ilişkilerinizde daha hoşgörülü ve daha başarılı işler içine girmeye hazır olun. Eğer evlilik gibi bir kararınız varsa bu noktada bir nişan, söz ya da aileleri tanıştırma gibi konular içine girebilirsiniz.

Bu yazıyı okurken eğer içinizden ne tanıştırması ben ayrılıyorum diyorsanız demek oluyor ki doğum haritanızda başka bir gökyüzü transiti içine giriyorsunuz. Bu ay boyunca, komşularınızın, arkadaşlarınızın veya yakınınızdaki insanların eylemlerinden veya sözlerinden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Lütfen bazı sözlere gereğinden fazla inanmayın ve beklentilerinizi yüksek tutmayın.

Parasal anlamda ekstra kazançlar elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu ay boyunca arkadaşlarınız veya akrabalarınızla birçok konuda uzlaşmaya gidebileceksiniz. Ailenizde miras, hukuksal konular varsa burada haklılıklarının anlaşılacağı veya sizden destek görecekleri bir durum söz konusu olabilir.

Duygusal olarak uzun zamandır zor bir dönemden geçiyordunuz ama artık Aralık sonrası bu durumu toparlıyorsunuz. Belki hayatınızda sizi yoran ve asla bırakamayacağınızı düşündüğünüz şeylerden ayrılma kararı aldınız.

Bu belki alışkanlıklarınız belki ilişkileriniz ya da çok emek verdiğiniz bir işiniz olabilir. Ama iyi haber bunu siz isterseniz olacak diyebiliriz. Sadece bu kararı verirken çok agresif ve gururlu bir yönle vermemeye dikkat edin.

Bu ay, çeşitli nedenlerden dolayı iş arkadaşınız, müdürünüz, iş ortağınız veya müşterinizden ayrılmanız veya taşınmanız nedeniyle değişmek üzeresiniz. Bu ay özellikle 26 Aralıktaki oğlak burcundaki güneş tutulması sonrası tüm hedeflerinize daha fazla yaklaştığınızı görebileceksiniz.