Aralık 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Kova Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Kova Burcu çin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Kova ve yükselen burcu kova olanlar; Aralık ayında önemli bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Kasım ayının sonlarında hayatınıza giren bir erkek figürü sizleri kariyer anlamında başka bir noktaya taşıyabilir. Böyle bir olay için önceden bir beklentiniz olabilir ve bu tür duygular için hazırlıksız olabilirsiniz. Bu ay ailenizle yakınlaşmak isteyecek ve biraz daha kendi içinize çekileceksiniz. Çoğu durumda, arka planda yürüttüğünüz işlerde daha mutlu olabilirsiniz. Bu noktada bahsettiğim şeyler kötü ve negatif arka plan işleri değil. Aksine insanlık hayrına yaptığınız her türlü çalışmayı daha kendi içinizde taşımak isteyebilirsiniz.

Uzun zamandır tanışmak istediğiniz bir topluluk ya da bir hocanız ile bir araya gelmeniz mümkün olabilir. Eğitim alanında kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Bilgi sizi şu sıralar oldukça rahatlatıyor olabilir. Özellikle 13 Aralık tarihinde Venüs ve Plüton gezegenlerinin yakın temasından ötürü geçmişinizdeki birinin sizin için söylemiş olduğu bir eleştiriyi duyabilirsiniz. Geçmişinizden gelen bu etkiyi en mantıklı şekilde idare etmelisiniz. Asla duyduğunuz şeylere hızlı ve sert geri dönüşler yapmamalısınız.

12 Aralık sonrası sizler için oldukça keyifli bir süreci harekete geçirebilirsiniz. Bilgi sahibi olabileceğiniz şeyler, bazı planlarınızı veya beklentilerinizi değiştirecektir. Bu olayların sadece yaşamınızı değil ailenizin de yaşamlarını etkilemesi muhtemeldir.

Çevrenizdeki insanların hayatlarını düzeltmek isterken onların karmaşaları arasında karışmamaya dikkat etmelisiniz. Sınırlarınızı doğru çizmeniz gereken bir ay içindesiniz.26 Aralık güneş tutulması sizler için oldukça önemli bir etkiye sahiptir.

Uzun süredir haksızlığa uğradığınız bir konuda haklılığınızı siz hiçbir şey yapmadan ispat edebilirsiniz. Bu durumun nasıl geliştiğini sizde bilememiş olabilirsiniz ama ilahi anlamda evren oldukça sizi desteklemektedir. Asla hiçbir konu ve durumu ego yapmamalısınız. İçinize çekilmeniz ve kendinizi sosyal yaşamdan soyutlamak istemeniz sizi hiçbir zaman mutlu etmez. Bir kova insanlara ne kadar yardım ederse o kadar mutludur. Bu yüzden içinizde çözemediğiniz tüm problemleri aslında dışa dönük işlerle uğraşarak tamamlayabilirsiniz.

Tüm eksikliklerinizi çevreniz, yakınlarınız ve toplumsal işlerle tamamlamaya çalışmalısınız. Parasal konularda biraz sıkışmış ve yorgun hissedebilirsiniz ama 26 Aralık sonrası net ve sizi güvende hissettirecek bir gelir kazanabilirsiniz. Biraz acele etmeden küçük adımlarla güvenli alana ilerliyorsunuz. Arka planda kendinize güzel bir tesis kuruyorsunuz. Bunun hazırlıklarını sabırla yapmaya devam etmelisiniz. Şuan ilerleyemediğinizi düşünerek kendinize asla kızmayın. Bu bir özümseme ve daha iyi olmak için ne yapmanızı net görmeniz gereken bir dönemdir.