Aralık 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Balık Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

 Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık ve yükselen balıklar; çeşitli nedenlerden dolayı parasal durumlarda bazı eksiklikler sizi bunaltmış gibi görülmektedir. Hem aşk hem para konularında yaşadığınız tereddütler bu ay sizleri rahatlatıyor diyebiliriz. Çocuklarınızın ihtiyaçları ya da akrabalarınızla aranızdaki parasal ilişkiler geçtiğimiz ay sizi yormuş olabilir. Aralık ayında borçlarınızı biraz olsun kapatıyor olabilirsiniz. Sizin için önemli olan birine ya da önemli bir duruma destek vermeniz gerekebilir. Belki de sizden bir konuda destek beklenecektir. Birçoğunuz Aralık ayında beklenmedik bir sürprizin tadını çıkarabileceksiniz. Hiç beklemediğiniz bir şekilde sosyal bir çalışmanın dernek başkanı ya da yöneticisi olarak kendinizi bulabilirsiniz.

Bunun dışında bir süre önce kaybettiğiniz veya zarar gördüğünüz bir ürününüz varsa bu ay yeni bir satın alımla geri kazanılabilirsiniz. Bu ay boyunca, kişisel yazışmalarınızı, evraklarınızı ya da bilgilerinizi başkaları tarafından okunmaması adına koruyun. Özellikle 26 Aralık güneş tutulması ile birlikte akraba ya da arkadaş çevrenizdeki birinin önemli bir desteği ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Belki size bir iş imkânı sağlayacak ya da başarılarınızın anlaşılmasına destek verecek diyebiliriz. 28 ve 29 Aralık tarihlerinde yapacağınız seyahatleriniz olursa ya da kısa ufak projeleriniz varsa burada yeni tanışacağınız insanlara karşı daha özenli davranmalısınız.

Hayatınıza dahil olacak bu insanlar sizlere oldukça faydalı olabilir. Jüpiter gezegenin Ay’ın ilk günlerinde oğlak burcuna geçmesi zaten sizleri önümüzdeki bir yıl boyunca sosyal çevreniz, kariyeriniz ve arkadaşlık ilişkileriniz bağlamında oldukça pozitif etkileyecektir. Uzun zamandır ek bir kazanç elde etmek için ne iş yapacağınızı düşünüyorsanız bu ay harekete geçmek için harika olduğunu söyleyebiliriz.

13 Aralık tarihi sizler içinde önemli bir tarih olabilir. İşinizde bir değişiklik yaşamanız ya da bir teklif almanız oldukça mümkün görülebilir. Tabi bu durum ve konular sizin hikayenize göre anlam kazanacaktır. Sağlığınıza ayrıca dikkat etmelisiniz. Ameliyatlarınız ya da tedavi şekillerinizde oldukça başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bu ay boyunca aşk hayatınızda ciddiyet kazanabilirsiniz. İlişki durumunuzun ne olduğunu bilmediğiniz bir ilişki içindeyseniz bu alanda gerçekten artık tanımlayabileceğiniz bir durum içine girebilirsiniz. Finansal rahatlıklar biraz olsun sizi motive edecek bir noktaya taşıyacaktır.

17-19 Aralık arasında biraz daha geriye çekilmeli ve kendinizi dinlemelisiniz. 2020 Yılı sizlerin hedeflerini belirlediği ve artık çok rahat bir şekilde seçimlerini yapabildiği bir yıl olmaya aday. Bu yüzden mümkün oldukça bu Ay’ı en yüksek özgüven ve huzurlu bitirmelisiniz. (Astrolog Aygül Aydın / Hürriyet Astroloji)