Aralık 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları 

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

 Koç burçları için bu ay oldukça başarılı ve liderlik dürtülerinizi en güçlü kullanabileceğiniz bir ay olduğunu söyleyebiliriz.02 Aralık sonrası Jüpiter gezegenin sizin kariyer evinize geçmesiyle itibar, liderlik ve görevlerinizde yükselme imkanlarında bambaşka bir sürece şahitlik edebileceksiniz. İş arıyorsanız iş bulabilirsiniz ya da kariyerinizde yöneticileriniz tarafından daha sempatik ve başarılı bulunabilirsiniz. Tabi Satürn ve Plüton gezegenlerinin de aynı ev içinde bulunmasından ötürü profesyonel anlamda her türlü emeğinizin karşılığını almaya başladığınızı hissedeceksiniz.

Ay’ın ilk yarısı ailenizden veya arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Ya da bazı akraba ziyaretleri yapmanız veya size ziyaretler yapılması gerekebilir. Özellikle 15-16-17 Aralık tarihlerinde evinizi yenilemek ya da evinizde kendinize sizi mutlu eden bir yaşam alanı oluşturmanız çok iyi gelecektir. Ay’ın ikinci yarısında sonra devletle ilgili hukuksal işleriniz varsa ya da vergi, bankacılık, kredi gibi işlerinizi olumlu sonuçlandırabilirsiniz.

Bu ay boyunca, zaman içinde bir yalan yakalayabilirsiniz veya kendinizi bir hatadan belki de size ihanet ettiğini düşündüğünüz bir akrabanızdan kurtulmak isteyebilirsiniz. Bu ay herhangi bir konudan ötürü bir avukat anlaşması yapmanız gerekebilir. Ya da kendinize bir konuda danışman tutmanız belki de eğitim almanız gerekli olabilir. 

Bazı beklenen veya beklenmeyen olayların gelişmesiyle Aralık, aşk hayatınız için önemli bir ay olabilir. Partneriniz ya da eşiniz ile ilgili hazır olmadığınız bir parasal konu yüzünden uzlaşmalar yapmanız gerekli olabilir ama bu konuda uzlaşmak zor da olabilir.

Chiron’un koç burcunda ileri hareketine dönmesiyle aşk hayatınızda bazı olumlu gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. İş ortaklarınızdan bir kişiyle ilgili para alma veya gönderme sözünüz ya da bir mülkü devretme, satma durumunuz olabilir. Yabancılarla ve emin olmadığınız şirketlerle veya hizmetlerle mali ilişkilerden kaçının.

Bu ay sorumluluklar artıyor. Çevrenizde güven veren ve toplumsal anlamda aranılan biri olacaksınız. Çok çalışın ve çalışma planınızı çok iyi yapın. Bu ay sizler için 2020 yılının zirvesinin ilk basamağı olacaktır. Asla acele etmeyin. Kariyerinizde yöneticilerinizden yana olası herhangi bir manipülasyona karşı asla fevri davranışlarda bulunmayın. 2008 yılından bu yana kırıldığınız yerlerden hakkınızı alacaksınız.