Aralık 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Boğa Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Boğa burçları, bu ay sizler için muhteşem başlangıçlar ve yenilikler vaat ediyor. Yılın bu kısmına kadar oldukça zorlandığınız konusunda hem fikir olabiliriz. Âmâ Artık Jüpiter gezegenin Oğlak burcuna geçiş yapmasıyla bu ay derin bir nefes aldığınızı hissedeceksiniz. Daha iyi haber bu yaklaşık 1 yıla yakın sürecek. Mal, mülk ve aile meselelerinizle ilgili birçok konu çözüme kavuşabilir ve borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Bu ay aile bireylerinden ya da yakın bir dostunuzdan bir konuda yardım isteyebilirsiniz. Bu yardımı istemekten korkmamalısınız. İnsanlara güven duyarken onları bu noktada test ettiğinizi çok fazla hissettirmemelisiniz. Özellikle 12 Aralık sonrası çevrenizde size iyi gelmeyen ve rahatsız edici tüm kişileri temizliyorsunuz.

Eski sorunlarınızı tamamen çözüme götürüyorsunuz. Bunlar çok enteresan bir şekilde sizin önünüze gelecek ve sizler bunları ortadan tamamen kaldırabileceksiniz. Mümkün oldukça gökyüzü sizleri bu şekilde güçlü desteklerken mutlaka sizlerin de bu noktada kararlı olması gerekmektedir. 2020 yılına yanınızda neleri götürmek istiyorsunuz ya da kimleri 2019 yılında bırakmak istiyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormalısınız.

Dostlarınıza ya da ailenize belki de partnerinize para konusunda bir destek vermeniz gerekebilir. Bu noktada empati yapın ve yardımcı olun. Eğer 2020 yılının daha huzurlu ve daha profesyonel geçmesini arzu ediyorsanız bu ay çalıştığınız insanlardan tutun, alışveriş yaptığınız yerlere kadar kendinizi iyi hissetmediğiniz her şeyi yenileme zamanı diyebiliriz.

Artık kendinize daha fazla güven duyma zamanı geldi. Aile içinde bazı gerginlikler ya da problemler geçici bir süreçte sizi huzursuz ediyor olsa da bunları da muhteşem bir şekilde çözüme götüreceksiniz.

Bu ay sağlığınıza özenmelisiniz ve yepyeni bir beslenme şekli belirlemelisiniz.2020 yılı kararlarınızı bu ay almalısınız. 20 Aralık sonrası Spor yapmak ya da hayatınızda bağımlılık noktasında olduğunuz bir alışkanlığınızdan kurtulmanız oldukça mümkün görülmektedir. 26 Aralık’ta yaşayacağınız ve önünüzdeki 6 Ay’ı belirleyici bir şekilde başlatacak olan güneş tutulması ile sizi zorlayan şeylerin aslında sizi geliştiren şeyler olduğunu göreceksiniz.

Sorunlu bir ilişki içindeyseniz bundan artık ayrılmak ve yeni bir yön belirlemek adına harika olduğunu söyleyebiliriz. Belki de pozitif bir ilişki içindesiniz ve ay sonunda ciddi bir yöne ilişkiyi taşıyacaksınız. Uranüs gezegeni 2018 Mayıs ayından beri sizi zorluyor olsa da şimdi o zorlukların güzelliklerini görme fırsatı ve şansları oluşturacaktır. Lütfen farkındalıklı olun ve kendinize güven duyun. Seneye görüşmek dileğiyle…