Aralık 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Yengeç  Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Yengeç burçları, Eylül ayından bu yana oldukça zor dönemler geçirmiş olabilirsiniz. Bazı durumlarda güvenleriniz paramparça oldu. Belki bazı suçlamalar içinde kaldınız ya da ilişkiniz içinde oldukça yalnız kaldığınızı hissettiniz. Aralık ayı sizler için biraz daha nefes aldığınız bir ay diyebiliriz. Bu ay kıskanılabilir ve ilişkiniz içinde gizli çatışmalar içinde olabilirsiniz. Mümkün oldukça sorunlarınızı çözmek için çaba sarf etmeyin. 26 Aralık tarihine kadar kendinize bir mola verin.

Bazı şeyleri belki affedemiyor olabilirsiniz. Ama ilişkinizde büyük bir çözülme kendiliğinden gelecektir. Yeni ve arka planda gizli bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu sizi ilginç bir şekilde hayata bağlayabilir. Bu hayatınız içinde karşı konulamaz bir noktaya gelebilir. Uzun zamandır alamadığınız ödemelerinizi almaya hazır olun. Bu ay yakın çevrenizde biriyle yapacağınız iş birliği oldukça önemli olabilir. Asıl hayatınızda pek çok konun yoluna gireceği süreç ay sonunda yaşayacağınız güneş tutulması olacak.

Harika bir ödül sizleri bekliyor. Bir konuda özgürleşeceksiniz. Harika bir kazanımın tadını çıkaracaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde samimiyetsizliklere bir son vermek isteyebilirsiniz ama bunu yaparken lütfen kırıcı davranmayın.

Tahammülünüz biraz azalıyor olabilir. Aracınız ile ilgili bir değişim ya da sigorta, vergi gibi ödemelerle uğraşmanız gerekebilir. Bu konularda belgelerinize çok dikkat etmelisiniz. Usulsüz hiçbir iş içinde olmamalısınız. Bir konuda özgürlük kazanabilirsiniz.

Venüs-Plüton kavuşumu sizler için bu ay oldukça önemli. Bir kadının oldukça faydasını görebilirsiniz. Sizin hayat üzerinde bir şansınız olabilir.2005 Yıllarında yaşadığınız bazı sorunları olayların benzerlerini yaşıyor olabilirsiniz. Bazı konularda sahip çıkmayı ve pasif-agresif davranışlarda olmamayı anlamalısınız. Artık siz eski siz değilsiniz. Arkadaşlarınızın veya aile bireylerinin hayatlarındaki olaylar hakkında yorum yaparken mesafenizi korumaya çalışın.

İşiniz veya kariyeriniz ile ilgili tüm gelişmeler Ocak 2020 zaman diliminde toparlanabilir. Bu yüzden Aralık ayında motivasyonunuzu düşürmeyin. Sizi yoran şu an ilişkilerinizdir. Bunu toparlayın. Sevgisiz bir hayat size para ve başarı getirmez. Bunu öğreneceksiniz. İlişkiniz içinde onurlandırılmazsanız yalnızlaşırsınız. Buda sizi aşağıya çeker. Bu yüzden onurlandırılmadığınız ve hakkınızı alamadığınız ilişkilerde sadece bağımlı olduğunuz için kalmayın.