Aralık 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aslan Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Aslan burçları özellikle bu ay ek kazançlı bazı işler içine girebilirsiniz. Yarı zamanlı veya diğer yeni iş fırsatlarına hazırsanız Aralık ayında daha iyi bir gelir elde etme şansına sahip olacaksınız. Bu ay irtibatlarınız güçleniyor. Kadın ortaklarınızla yapacağınız girişimlerde önemli başarılar elde edebilirsiniz. İş yerinizde belki uzun zamandır çelişkiler yaşıyordunuz. Bu ay bu çelişkiler yerini daha iyi başarılara bırakıyor olacaktır.

Herhangi bir şekilde veya başka bir durumdan ötürü adli veya yasal bir davanın içerisine girmek durumunda kaldıysanız bu ay bununla ilgili bazı olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Ailenizden aldığınız baskı ve kendi sorumluluklarınızı yerine getirme dürtünüz doğru orantılı ilerleyebilir. Belki yeni bir iş kurma ya da yeni bir işe girme gibi durumlar ailenizin sizi baskılaması sayesinde gelişecektir. Yoksa sizler her şeyin en mükemmel olmasını beklerken zaman kaybediyor olabilirsiniz. Ya da ev ortamınızı paylaşmak durumunda kalabilirsiniz. Belki de yeni bir yaşam alanı arayışı içinde olabilirsiniz.

Evinizle ya da ev sahibinizle yaşanabilecek problemlerde fevri olmayın. Daha sakin kalmayı deneyin. Eğer bu ay çocuk düşünüyorsanız ya da çocuklarınızla ilgili sorumluluklarda bazı değişim kararlarınız varsa oldukça uygun bir ay içindesiniz.

Bu ay içinde sağlığınıza, tedavinize veya diş hekiminizle ilgili randevularınızı oluşturup eksiklerinizi tamamlayın. 20 Aralık sonrası İlginç bir teklif, bir yerden promosyon kazanımlar ya da maaş değişikliği gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. 23 Aralık sonrası resmi evrak ve belgelerinizi düzenleyeceğiniz bir süreç başlayabilir.

Çevrenizdeki insanlarla ya da ailenizle uzaktan iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Beklenmeyen bir para durumu ortaya çıkarsa burada belirli bir zaman isteyin. Zihinsel anlamda kendinizi yormadan ilerlemelisiniz. Aşk hayatınızda bazı tıkanıklar bu ay açılıyor olabilir. Sizlerde ilişkinizdeki bağlılığı sorgulayıp bunun bir ciddiyete gitmesini isteyebilirsiniz.

Belki evlenmek, yuva kurmak ya da ilişkinizde kendinizi ait hissetmek istiyorsunuz. Bunlar için bu ay acele etmemelisiniz. Biraz daha sabırlı olmalısınız. İş yerinizde herhangi bir aşk konusu gündeminize gelebilir. Sizden etkilenen biri ya da size duygularını açmak isteyen biri olabilir. Bu noktada kişinin evli olup olmadığından ya da size her tür konuda dürüst olup olmadığını iyi tespit etmelisiniz.