Aralık 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Başak Burcu Ekim 2019 Aylık Yorumları

Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Başak burçları sizler için harika bir 2020 yılı başlıyor. Ama bu yıla başlamadan sanki Aralık sizin tüm kaygılarınızı ortadan kaldırmaya ve çözülmeyen problemleri çözmeye gelmiş diyebiliriz. Ayın başında evinizdeki bazı aksilikleri ya da tadilatları tamamlıyor olabilirsiniz. Yaşam alanınızda bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Bu ay sizler için en önemli konu hedeflerinizi belirlemek ve gerçekten ne istediğinizi keşfetmeniz olacaktır.

Bir amacınız olduğunu ve her gün bu amaç için yaşadığınızı bilmek harika bir şeydir. Bu duygu, sizi her sabah ayağa kaldırır ve enerjik olmanızı sağlar. Bu ay önemli olan tek şey bu gerçeği unutmamanızdır. Öyleyse, geleceğinizin haritasını çıkarmak için zaman ayırın. Kendinize bir rota çizin. Bu ay başarıya giden rotanızı bulacaksınız.

Aşk hayatınızda ve evlilik ilişkinizde kıskançlıktan kaçının, bu da özellikle tatillerde istenmeyen gerginlik yaratabilir.

Bu ay hukuksal işleriniz varsa çok fazla dava açmamanız ya da restleşmelere gitmemeniz önerilebilir.

12-13-14 Aralık tarihlerinde zihinsel olarak çözülmemiş meselelerle ya da geçmiş ayların yerine getirilmeyen sözleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sizi zaman zaman duygusal olarak dengesiz hale getirebilir. Bu durumu çözmek için daha fazla eksikliklerinizi görmenizi ve artık çözülmemiş mesele bırakmamanızı tavsiye ederiz.

Eğer siz değişimi ister fakat yazılımınızı değiştirmezseniz almayı istediğiniz sonucu değil, sahip olduğunuz yazılımınızla dün ve daha önceki günlerde üretmiş olduğunuz sonucun en iyi ihtimalle aynısını elde edersiniz daha iyisini değil. Bu yüzden lütfen artık değişmeniz gereken konularda değişmekten korkmamalısınız. 26 Aralık’ta gerçekleşecek olan oğlak burcundaki güneş tutulması ile beraber ilişkilerinizde önemli bir adım atabilirsiniz.