AUZEF sınav sonuçları
AUZEF sınavı sonuç sorgulama | AUZEF güz dönemi bitirme sınavı sonuçları açıklandı
AUZEF final sınav sonuçları açıklandı. AUZEF öğrencilerinin 11-12 Ocak'ta gerçekleştirilen final sınavlarından sonra merakla bekledikleri AUZEF güz dönemi bitirme sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi sayfasından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda AUZEF final sınav sonuçlarının açıklandığına yer verildi. İşte, AUZEF güz dönemi bitirme sınavı sonuç sorgulama ekranı
AUZEF güz dönemi bitirme sınavı sonuçları açıklandı
AUZEF öğrencilerinin 11-12 Ocak'ta gerçekleştirilen final sınavlarından sonra merakla bekledikleri AUZEF güz dönemi bitirme sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi sayfasından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda AUZEF final sınav sonuçlarının açıklandığına yer verildi. İşte, AUZEF güz dönemi bitirme sınavı sonuç sorgulama ekranı
AUZEF güz dönemi final ( bitirme) sınavı sonuçları nasıl öğrenilir?
Daha önce iki hafta içinde açıklanan AÖF sınav sonuçları erken açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından 17 Ocak saat 00,05 'te yapılan açıklamada sonuçların erişime açıldığına yer verildi.
İşte İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) tarafından yapılan açıklama:
"Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), Bitirme (Final) sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarınıza aos.istanbul.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz."
AUZEF FİNAL SONUÇ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN
AUZEF güz dönemi telafi (bütünleme) sınavları ne zaman?
AUZEF 2019-2020 yılı güz dönemi telafi sınavları 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde yapılacak.
AUZEF not ortalaması nasıl hesaplanır?
Ağırlıklı Not Ortalaması(ANO), bir öğrencinin belirli bir yarıyıl içinde aldığı derslerin ağırlıklı ortalamasıdır. ANO hesabı, her öğrenci ve her yarıyıl için ayrı ayrı yapılır. ANO hesaplamasında bir öğrencinin belirli bir yarıyılda aldığı derslerin her birinden elde ettiği bağıl notlar(harf notlarının dörtlük sistemdeki karşılıkları) bu derslerin kredi saatleri ile çarpılır ve elde edilen sonuçlar toplanır. Toplam sonuç söz konusu derslerin kredi saatleri toplamına bölünerek ANO bulunur(Tablo 1). Sonuç, virgülden sonra iki hane yürütülerek yuvarlatılır. ANO hesaplaması, her yarıyıl için ayrı ayrı yapıldığı için ANO belirli bir yarıyıla özgü ortalama değeridir. Öğrencinin tamamladığı her bir yarıyılın ayrı ayrı ANO’ ları vardır: 1. yarıyılın ANO’su, 5. yarıyılın ANO’su vb. Başarı notları G(Geçti) ile takdir edilen Güzel Sanatlar dersi, ANO hesaplamasına katılmaz. Bir öğrencinin belirli bir yarıyıl için ANO’sunun hesaplanabilmesi için:
1- O yarıyılda aldığı derslerin neler olduğunun,
2-Bu derslerin kredi saatlerinin,
3- Öğrencinin bu derslerde aldığı dört üzerinden bağıl notların bilinmesi gereklidir.