AVM'de 'çıplak üst arama' skandalı kadınları ayağa kaldırdı!

Görüştüğümüz Watsons mağaza müdürü kendisinin olay anında orada olmadığını söyledi. Mağazada stokların tespit edildiğini ve stokların eksik çıktığını iddia eden mağaza müdürü, “Prosedür gereği AVM güvenliğini çağırdık. Güvenlik geldikten sonra biz devreye giremeyiz ve iş bizden çıkar. Üst aramaya gelirsek de kamera kayıtları polise verildi. İfade edildiği biçimde üst aramasını yapan da güvenlik görevlisidir” diyerek kendisi hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Güvenlik görevlileri ise bu konuda konuşmak istemedi.

rnrnKozmetik alışveriş kurumu Watsons'tan 'çıplak arama'yla ilgili iki açıklama geldi. İlk açıklamada "Kuvvetli şüphe oluşmuş olması sebebiyle" diyen Watsons, ikinci açıklamada ise "Müşterimizin erkek güvenlik görevlileri tarafından ve kıyafetleri çıkarılarak arandığına dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. Olayın ortaya çıkmasından hemen sonra yapılan açıklama şöyle:

rnrn'26 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Vialand Alışveriş Merkezi mağazamızda yaşanan olayı ve devamında gelişen süreci yaşandığı andan itibaren titizlikle takip etmekteyiz.

rnrnElimizde olan bilgilere göre, İstanbul Vialand Alışveriş Merkezi mağazamızda bir müşterimizin hırsızlık yaptığına dair kuvvetli şüphe oluşmuş olması sebebiyle, mağazamızdaki personel, müşteriyi durdurup, derhal konuyu alışveriş merkezi güvenlik birimine iletmiştir ve güvenlik görevlileri olaya müdahale etmişlerdir.'