Bayramda kargolar çalışıyor mu? Kargo firmaları ne zaman açılacak?

2024 Kurban Bayramı tatilinde kargoların çalışma düzeni merak ediliyor. Bayramın başlangıcı 16 Haziran'da gerçekleşti ve 4 gün sürecek. Memurlar için ise bayram tatili 9 gün olarak belirlendi. Kargoların ne zaman hizmet vermeye başlayacağı ve bayram tatilinin sona ereceği konuları önem kazanıyor.

Kurban Bayramı'nın başlamasıyla birlikte ülke genelinde bayram heyecanı yaşanıyor. Bu süreçte kargoların çalışma düzeni, özellikle posta ve gönderi işleriyle uğraşan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. "Kargolar ne zaman hizmet vermeye başlayacak?" ve "Kargoların bayram tatili ne zaman sona erecek?" soruları ise önemini koruyor.

KARGOLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

16-17-18-19 Haziran’da Kurban Bayramı idrak edilecek.

Kargolar bayram tatili boyunca faaliyetlerine ara verecek.

Arefe günü, yani 15 Haziran Cumartesi günü kargolar yarım gün çalışma sürecinde olacak. Öğleden sonra ise hizmet vermeyecek.

KARGOLAR NE ZAMAN ÇALIŞACAK?

Kargo şubeleri, 20 Haziran Perşembe günü hizmet vermeye devam edecek.

Öte yandan bu durum kargo firmalarına göre değişiklik gösterebilir.

Çekya (Çek Cumhuriyeti) - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta? Okullar ne zaman açılacak? (2024-2025 eğitim öğretim yılı) 2024'te 9. Yargı Paketi zaman çıkacak? Maddeler neler? Temmuz'da asgari ücrete zam gelecek mi? 2024 asgari ücret zammı 2024 AÖF Açık Öğretim Fakültesi yaz okulu ücretleri nasıl ödenecek? ALES/2 geç başvuru tarihi, ücret bilgisi ve sınav yerleri açıklandı mı