Beşiktaş'ta kritik zirve sona erdi! Karar çıkmadı

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi ile sportif direktör Ceyhun Kazancı arasında yapılan teknik direktör görüşmesinde sonuç çıkmadı.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için yapılan kritik toplantı sona erdi.

A Spor'un haberine göre; Başkan Ahmet Nur Çebi ile sportif direktör Ceyhun Kazancı arasında gerçekleştirilen toplantıda sonuç çıkmadı.

Toplantıda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fransız teknik adam Valerien Ismail ile zoom üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi ancak nihai karara varılmadı.

Beşiktaş Yönetim Kurulu salı günü yeniden bir araya gelecek ve yeni teknik direktör kararı belirlenecek.

Siyah-beyazlılarda salı günü yapılacak toplantıda adı geçen isimler; Şenol Güneş, Valerine Ismail ve İbrahim Üzülmez masaya yatırılacak.

Liselerde devamsızlık sınırı değişti! Yeni yönetmelik neler getiriyor? İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi 2025 bayram ikramiyeleri için beklentiler neler? Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 22 Şubat’ta İstanbul’da kuryeler çalışıyor mu? TCMB faiz kararı ne zaman açıklanacak?