Bugün hava nasıl olacak? İşte 27 Ekim 2018 Cumartesi (bugün hava durumu)

Bugün hava sıcaklığı yurdun batı ve iç kesimlerinde 3 ila 6 derece artacak, Doğu Anadolu'nun doğusunda 2 ila 4 derece azalacak. Gece saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeyi ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde zirai don bekleniyor. İşte 27 Ekim 2018 Cumartesi (bugün hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Van'ın doğusu, Hakkari, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Hakkari ve Van'ın doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara’nın doğusu ve güneyinde yer yer sis ve pus, İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.



HAVA SICAKLIĞI



Batı ve iç kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı, Doğu Anadolu'nun doğusunda 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.



Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeyi ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif yer yer orta kuvvette zirai don hadisesi beklendiğinden, zirai faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde tarımla uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması önem arz etmektedir.



BÖLGELERİMİZDE BUGÜN HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneydoğu kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.



BURSA °C, 23°C



Parçalı ve az bulutlu



ISTANBUL °C, 21°C



Parçalı ve az bulutlu



KIRKLARELI °C, 21°C



Parçalı ve az bulutlu



SAKARYA °C, 22°C



Parçalı ve az bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı ile birlikte iç kesimlerde yer yer hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.



A.KARAHISAR °C, 16°C



Parçalı ve az bulutlu



IZMIR °C, 23°C



Az bulutlu ve açık



KÜTAHYA °C, 17°C



Parçalı ve az bulutlu



MANISA °C, 23°C



Az bulutlu ve açık

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.



ADANA °C, 25°C



Parçalı ve az bulutlu



ANTALYA °C, 24°C



Az bulutlu ve açık



HATAY °C, 23°C



Parçalı ve az bulutlu



ISPARTA °C, 17°C



Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.



AKSARAY °C, 14°C



Az bulutlu ve açık



ANKARA °C, 15°C



Az bulutlu ve açık



CANKIRI °C, 16°C



Az bulutlu ve açık



ESKISEHIR °C, 16°C



Az bulutlu ve açık

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.



BOLU °C, 13°C



Parçalı ve az bulutlu



DÜZCE °C, 17°C



Parçalı bulutlu



KARABÜK °C, 19°C



Parçalı bulutlu



ZONGULDAK °C, 19°C



Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Rize ve Artvin çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 



AMASYA °C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu



GİRESUN °C, 19°C



Çok bulutlu



SAMSUN °C, 20°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON °C, 18°C



Çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Van'ın doğusu ile Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeyinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.



ELAZIĞ °C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu



ERZURUM °C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu



HAKKARİ °C, 11°C



Çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 



KARS °C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 



ADIYAMAN °C, 18°C



Parçalı bulutlu



DIYARBAKIR °C, 18°C



Parçalı ve az bulutlu



GAZIANTEP °C, 16°C



Parçalı bulutlu



SIIRT °C, 18°C



Parçalı bulutlu

DENİZLERDE BUGÜN HAVA DURUMU

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz’in doğusunun sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Batı Karadeniz’in batısında sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor. Rüzgâr: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan, sabah saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yer yer 5 (40 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış ve pus anında orta. 

MARMARA

Hava Durumu: Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde doğusu yer yer puslu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, pus anında orta.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40km/sa), Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 2 ila 4(10-30 km/sa), kuzeyi ile akşam saatlerinde geneli 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde doğusu 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/sa), sabah saatlerinde 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi,