Çekya (Çek Cumhuriyeti) - Türkiye maçı ne zaman saat kaçta?

Türkiye, Çekya ile oynayacağı kritik maça hazırlanıyor. İlk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen, ancak Portekiz'e 3-0 yenilen ay yıldızlılar, son 16'ya kalma şansını bu maça taşıdı. Türkiye-Çekya maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı sporseverler tarafından merak ediliyor.

A Milli Futbol Takımı EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya ile karşı karşıya geliyor. F Grubu'nda Portekiz 6, Türkiye 3, Çekya ve Gürcistan'ın ise 1'er puanı bulunuyor. Son maçlar öncesinde Portekiz grubu lider tamamlamayı garantilerken, A Milli Futbol Takımı Çekya karşısında son turu için sahaya çıkıyor. Peki, Türkiye- Çekya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte karşılaşmanın detayları...

TÜRKİYE- ÇEKYA MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Hamburg'da oynanacak olan Türkiye- Çekya maçı 26 Haziran Çarşamba (bugün) saat 22.00’de başlayacak.

Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE EURO 2024 GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

A Milli Takım, Çekya'dan 1 puan alması halinde, ikili averajda Gürcistan'a üstünlük sağladığı için diğer maçın sonucuna bakmaksızın grubu 2. sırada tamamlayacak ve Avusturya ile eşleşecek.

Milli takım grubu 2. sırada tamamlarsa son 16 turu karşılaşmasını Avusturya ile 2 Temmuz'da Leipzig'de oynayacak.

En iyi 3.'lük ihtimali

Ay-yıldızlı ekibin Çekya'ya mağlup olması halinde ise Portekiz-Gürcistan maçının sonucu ve diğer gruplarda oluşacak duruma göre en iyi 3. olma ihtimali bulunuyor.

Milli Takım Çekya'ya kaybedip, Gürcistan da Portekiz karşısında galip gelemezse en iyi 3. olması için diğer gruplardaki tabloya bakılacak.

Türkiye 3 puan ve averajıyla 6 gruptaki en iyi dört 3'üncüler arasına girmesi halinde ise B Grubu'nun ya da C Grubu'nun lideri ile eşleşecek.

Türkiye, en iyi dört 3. arasına girip C Grubu'nun lideri ile eşleşirse 30 Haziran'da Gelsenkirchen'de son 16 turu maçına çıkacak.

A Milli Takım, son maçında Çekya'ya mağlup olursa ve Gürcistan da Portekiz'i yenerse son sırada kalarak turnuvaya veda edecek.

Türkiye, diğer gruplarda son maçlar tamamlandıktan sonra Çekya ile karşılaşacağı için, son durumu görerek sahaya çıkacak.

EURO 2024 F GRUBU

1- Portekiz 6 Puan Averaj +4

2- Türkiye 3 Puan Averaj -1

3- Çekya 1 Puan Averaj -1

4- Gürcistan 1 Puan Averaj -1

ABDÜLKERİM CEZALI

EURO 2024'te A Milli Takım'a Portekiz ile oynadığı maçta kötü bir haber geldi.

Portekiz karşısında sarı kart gören Abdülkerim Bardakcı, cezalı duruma düştü. Stoper oyuncu, Çekya maçında forma giyemeyecek.

Copa America ne zaman bitecek? Çeyrek altın ne kadar oldu? 29 Haziran güncel altın fiyatları BİM (BIMAS) hissesi ne zaman ve ne kadar temettü ödeyecek? 6. Ayın Enflasyonu ne zaman açıklanacak? Dolar kaç TL oldu? 29 Haziran güncel döviz fiyatları!