Donald Trump Amerikan bayrağını doğru renklendiremedi!

Amerikan bayrağını doğru renklendirmeyi başaramayan ABD Başkanı Donald Trump, Twitter kullanıcılarını güldürdü.

ABD Başkanı Donald Trump, Ohio eyaletinde bir çocuk hastanesini ziyaret ettiği sırada çocuklarla birlikte Amerikan bayrağını renklendirme etkinliğine katıldı. ABD Sağlık Bakanı Alex Azar'ın yayınladığı fotoğraflarda Trump'ın bayrağı renklendirirken kırmızı ya da beyaz yerine mavi renk kullanması, Twitter kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.




The President has colored his flag wrong.



That is all. pic.twitter.com/wWXBgR9I6V


— Talia (@2020fight) 25 Ağustos 2018







Proof it’s real ⤵️ pic.twitter.com/prYOGetq33


— Talia (@2020fight) 25 Ağustos 2018

​@mirandayaver adlı kullanıcı, "Trump, abartısız Amerikan bayrağını doğru renklendiremedi. Amerikan bayraklarıyla bu kadar sarmaş dolaş olduktan sonra ilkokul öğrencilerine verilen ödevin üstesinden geleceği izlenimi uyandırmıştı" ifadelerini paylaştı.









.@realDonaldTrump literally can’t even color the American flag correctly. You’d think that after all that random hugging of American flags, he could at least get this elementary school task right. pic.twitter.com/GSCxMq5KCq


— Miranda Yaver (@mirandayaver) 25 Ağustos 2018

​@Subachef ise, "Bu daha ilk günü. Kreşi bitireceği güne kadar belki de bir şeyler öğrenebilir" diye şakalaştı.









Proof it’s real ⤵️ pic.twitter.com/prYOGetq33


— Talia (@2020fight) 25 Ağustos 2018

Kimi kullanıcılar, ABD Başkanı'nın Amerikan bayrağının yerine Rus bayrağını yapmaya çalıştığını tahmin etti, kimileriyse Trump'ın çalışması sonucunda Hollanda bayrağı ortaya çıktığını belirtti.

Yine de birçok kullanıcı, bu yanlışın başka bir açıklaması olabileceği, örneğin ilk başta çocuklardan birinin hata yaptığı ve Trump'ın onu utandırmamak için şeridi sonuna kadar yanlış renkle boyadığı sonucuna vardı.