Dört büyüklerden TUSAŞ saldırısı sonrası açıklama

TUSAŞ'ın Kahramankazan'daki tesislerine düzenlenen terör saldırısının ardından Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, şehitler için rahmet, yaralılar için acil şifalar dileyen taziye mesajları yayımladı. Dört büyük kulüp, milletin başı sağ olsun dileklerinde bulundu.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırının ardından Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan art arda paylaşımlar geldi.

BEŞİKTAŞ

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." 

FENERBAHÇE

"Başımız sağ olsun.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

GALATASARAY

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

TRABZONSPOR

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun"

Galatasaray - Elfsborg maçı canlı izle Justin TV Galatasaray - Elfsborg maçı canlı izle selcuksports HD Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman 2024? Galatasaray - Elfsborg maçı canlı izle / UEFA Avrupa Ligi Çeyrek altın ne kadar oldu? 23 Ekim güncel altın fiyatları Dört büyüklerden TUSAŞ saldırısı sonrası açıklama