Dünyada corona virüsünden kaç kişi öldü? Korkunç rakam !

Dünya genelinde koronavirüs vakası sayısı 245 bine yaklaştı. Ölenleri sayısı ile 10 bin sınırına dayandı.

Çin'de çok büyük ölçüde kontrol altına alınan koronavirüs salgını,  dünyanın geri kalanında hızla yayılıyor.

Dünya genelinde koronavirüs vakası sayısı bu sabah itibariyle 244 bin 517'ye ulaştı. Koronavirüs kaynaklı hastalıklardan yaşamlarını yitirenlerin sayısı ise 10 bini geçti.


Koronavirüs kaynaklı olarak yaşamını ylitirenlerin sayısı İtalya'da  dün 3 bin 405'e ulaşarak 3 bin 248 kişinin yaşamını yitirdiği Çin'i geride bırakırken, İran'da bin 284, İspanya'da 833 kişi bu hastalıktan  yaşamını yitirdi.

ABD'de ise koronaviüs vakası sayısı 12 bin 296'ya, hastalıktan yaşamını yitirenlerin sayısı 202'ye yükseldi.

Bugüne kadar koronavirüsün yol açtığı hastalıklardan tedavi olan ve taburcu edilenlerin sayısı ise 58 bin 381'i Hubei'de olmak üzere 86 bin 25'e ulaştı.

Liselerde devamsızlık sınırı değişti! Yeni yönetmelik neler getiriyor? 2025 bayram ikramiyeleri için beklentiler neler? Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 22 Şubat’ta İstanbul’da kuryeler çalışıyor mu? TCMB faiz kararı ne zaman açıklanacak? İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi