Elazığ sallandı! AFAD açıklama yaptı

AFAD verilerine göre, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamada, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı ve tarama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

AFAD verilerine göre, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 20.17'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.

Valilikten açıklama

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Sivrice ilçemizde 18 Ekim 2022 tarihinde saat 20.17de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibariyle ekiplerimiz bölgeye intikal etmiş olup, olumsuz herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Tarama çalışmalarımız devam etmektedir" denildi.

Liselerde devamsızlık sınırı değişti! Yeni yönetmelik neler getiriyor? 2025 bayram ikramiyeleri için beklentiler neler? Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 22 Şubat’ta İstanbul’da kuryeler çalışıyor mu? TCMB faiz kararı ne zaman açıklanacak? İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi