Erzurum'da korkutan deprem! Depremin büyüklüğü...

AFAD, Erzurum'un Tekman ilçesinde saat 05.59'da 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 3,9 olarak açıkladı.

AFAD, Erzurum'un Tekman ilçesinde saat 05.59'da 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 3,9 olarak açıkladı.

 Erzurum'da deprem meydana geldi. AFAD, saat 05.59'da meydana gelen depremin merkez üssünü Tekman olarak açıklarken büyüklüğünü 3.7 olarak belirtti. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı.

ARTÇILAR MEYDANA GELDİ

Yerin yaklaşık 7 km altında meydana gelen deprem sonrası en büyüğü 2.1 olmak üzere 3 artçı sarsıntı daha yaşandı. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ!

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ!

İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 2025'te en çok beklenen oyunlar hangileri? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları ne zaman? 2025 sağlıkta devrim yaratacak yenilikler neler?