Fenerbahçe - Manchester United canlı izle

UEFA'nın en prestijli 2. turnuvası olan UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, Premier Lig devlerinden Manchester United'ı sahasında konuk ediyor. Futbol severler Fenerbahçe - Manchester United canlı izle seçeneklerini internet üzerinden araştırıyor. İşte Fenerbahçe Manchester United maçı canlı izleme seçeneği.

Avrupa Ligi'nde grup aşaması heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe, 24 Ekim Perşembe günü Manchester United'ı Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda ağırlayacak. Saat 22:00’de başlayacak olan karşılaşma, sarı-lacivertlilerin Avrupa sahnesindeki kritik mücadelesi olacak.

Fenerbahçe - Manchester United maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe’nin Manchester United ile karşılaşacağı bu önemli mücadele, TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. Aynı akşam Beşiktaş’ın Lyon ile oynayacağı maç ise TRT Spor ekranlarında olacak.

Fenerbahçe - Manchester United canlı izle 

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Fenerbahçe - Manchester maçını canlı izlemek için BURAYI TIKLAYIN 

Fenerbahçe'de eksikler dikkat çekiyor

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder, Manchester United maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, UEFA listesinde yer almayan Filip Kostic, Oğuz Aydın ve Bartuğ Elmaz da kadroda yer almayacak. Bright Osayi-Samuel ise cezasını tamamlayarak takıma geri dönüyor.

Manchester United’da sakatlık problemleri

İngiliz ekibi Manchester United'da ise Bruno Fernandes kart cezası sebebiyle bu mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca Harry Maguire, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Kobbie Mainoo ve Toby Collyer sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Fenerbahçe - Manchester United arasındaki 7. karşılaşma

Fenerbahçe ve Manchester United, bugüne kadar 6 kez karşı karşıya geldi. Her iki takım da 3’er galibiyet aldı. İki ekip en son 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşmış ve İstanbul'daki maçta Fenerbahçe, Manchester United’ı 2-1 mağlup etmişti.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakoviç; Osayi-Samuel, Çağlar, Djiku, Mert; Fred, Amrabat; Tadic, Szymanski, Maximin; En Nesyri

Manchester United: Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Casemiro, Ugarte; Garnacho, Eriksen, Rashford; Höjlund

Fenerbahçe - Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda? Lyon - Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Fenerbahçe - Manchester United canlı izle Eviniz için en iyi aşırı gerilim korumalı prizi seçme Türkiye'de elektrikli araç satışları rekor kırdı 111. dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?