Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman? (UEFA Avrupa Ligi)

Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman? (UEFA Avrupa Ligi)

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde A grubunda Manchester United ile eşleşti. Bu sezon flaş transferlere imza atan Manchester United'ın kadrosunda Ibrahimoviç yer alıyor. İşte Fenerbahçe Manchester United maçı hakkında merak ettiğiniz her şey...

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United, Feyenoord, Zorya Luhansk takımıyla eşleşti. A grubunda zorlu bir kura çeken Fenerbahçe'nin maç fikstürü belli oldu. Peki en çok merak edilen Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta canlı izlenecek?

Fenerbahçe Manchester United maçları 20 Ekim ve 3 Kasım 2016 günleri oynanılacak. Maçın kanalları henüz belli değil lakin büyük ihtimalle TRT kanallarında şifresiz olarak izlenecek. Fenerbahçe Manchester United maçları anlık olarak trhaberler.com adresinden takip edebilirsiniz...

İşte Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maç fikstürü...

15 EYLÜL PERŞEMBE

Zolya-Fenerbahçe

29 EYLÜL PERŞEMBE

Fenerbahçe- Feyernoord

20 EKİM PERŞEMBE

Manchester United - Fenerbahçe

3 KASIM PERŞEMBE

Fenerbahçe - Manchester United

24 KASIM PERŞEMBE

Fenerbahçe - Zorya

8 ARALIK PERŞEMBE

Feyenoord - Fenerbahçe Grup maçları 15 Eylül, 29 Eylül, 20 Ekim, 3 Kasım, 24 Kasım ve 8 Aralık'ta oynanacak

FENERBAHÇE'YE ZORLU RAKİP

A GRUBU MANCHESTER UNITED FENERBAHÇE FEYENOORD ZORYA LUHANSK B GRUBU OLYMPIAKOS APOEL YOUNG BOYS ASTANA C GRUBU ANDERLECHT SAINT-ETIENNE MAİNZ KABALA D GRUBU ZENIT ST. PETERSBURG AZ ALKMAAR MACCABI TEL-AVIV DUNDALK E GRUBU VIKTORIA PLZEN ROMA AUSTRIA WIEN ASTRA GIURGIU F GRUBU ATHLETIC BILBAO GENK RAPİD WİEN SASSUOLO G GRUBU AJAX STANDARD LIEGE CELTA VIGO PANATHINAIKOS H GRUBU SHAKHTAR DONETSK BRAGA GENT KONYASPOR I GRUBU SCHALKE 04 SALZBURG KRASNODAR NICE J GRUBU FIORENTINA PAOK SLOVAN LIBEREC KARABAĞ K GRUBU INTER SPARTA PRAG SOUTHAMPTON HAPOEL BEER-SHEVA L GRUBU VILLARREAL STEAUA BÜKREŞ ZURICH OSMANLISPOR Monaco'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen kura çekimine 48 takım katılıyor. Kura sonucunda 48 ekip, 4'erli 12 gruba ayrılacak. Gruplarda her takım birbiriyle iç ve dış saha olmak üzere iki kez karşılaşacak. Grup lideri ve ikincisi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 8 grup üçüncüsüyle birlikte son 32 takım arasına kalacak. Gruplarda maçlar 15 Eylül, 29 Eylül, 20 Ekim, 3 Kasım, 24 Kasım ve 8 Aralık'ta oynanacak. UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon final İsveç'in Solna kentindeki Friends Arena'da 24 Mayıs 2017'de oynanacak. Kazanan takım UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanacak.

Fenerbahçe - Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda? Lyon - Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Eviniz için en iyi aşırı gerilim korumalı prizi seçme Fenerbahçe - Manchester United canlı izle Türkiye'de elektrikli araç satışları rekor kırdı 111. dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?