Fiji Başbakanından, Joe Biden için kutlama mesajı!

Fiji Başbakanından, Joe Biden için kutlama mesajı! Ada ülkesinin Başbakanı, Biden'ı etiketlediği paylaşımında, ABD'ye ihtiyaçları olduğunu söyledi.

ABD'de 59. başkanlık seçimi sonuçları netleşmeden, yarışı önde götüren Joe Biden için bir kutlama mesajı paylaşıldı.

"TEBRİKLER BIDEN"

Okyanusya'da bulunan ada ülkesi Fiji'nin Başbakanı Frank Bainimarama, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Biden'ı etiketleyerek, "Tebrikler" notunu düştü.

Bainimarama, mesajında "İklim tehlikesinden kurtarmamız gereken bir gezegenimiz ve yeniden inşa etmemiz gereken bir küresel ekonomi var." dedi.


"ABD'YE İHTİYACIMIZ VAR"

Fiji Başbakanı, paylaşımını "çok taraflı çabaların başında ABD'ye her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu" savunarak tamamladı.

Liselerde devamsızlık sınırı değişti! Yeni yönetmelik neler getiriyor? 2025 bayram ikramiyeleri için beklentiler neler? Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 22 Şubat’ta İstanbul’da kuryeler çalışıyor mu? TCMB faiz kararı ne zaman açıklanacak? İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi