Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman 2024?

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Taraftarlar merakla ve derbinin ne zaman oynanacağını araştırıyor. Peki Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Yeni sezonda üçüncü kez üst üste şampiyonluk hedefleyen Okan Buruk ve öğrencileri, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Osimhen, İcardi, Mertens gibi yıldızlara sahip Galatasaray son olarak ligde Antalyaspor’u devirmeyi başardı. Beşiktaş ise Giovanni Van Bronckhorst yönetiminde Avrupa’da hayal kırıklığı yaşarken ligde zirve takibini sürdürüyor. Beşiktaş’ta ise Gedson Fernandes, İmmobile, Rafa Silva, Paulista gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Galatasaray - Beşiktaş derbisine Rams Park ev sahipliği yapacak. Peki Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi hafta? İşte, derbi tarihi…

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman?

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray, Rams Park’ta Beşiktaş’ı ağırlayacak. Galatasaray - Beşiktaş derbisi 28 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray 8 galibiyet aldı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray geride kalan maçlarda ligin en golcü takımı oldu. 27 gol atan sarı-kırmızılılar kalesinde sadece 8 gol gördü. Sarı-kırmızılılar oynadığı 9 maçta 8 galibiyet alırken 25 puan topladı ve ligde birinci sırada yer alıyor. 

Beşiktaş zirve takibinde

Siyah-beyazlılar bu sezon ligde 7 karşılaşmaya çıkarken 5 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı. van Bornckhorst'un öğrencileri rakip fileleri 15 kez sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü. 

Süper lig derbi tarihleri

10. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş

11. hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe

15. hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe

16. hafta: Galatasaray - Trabzonspor 

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman 2024? Geleceğin yaşam alanları şekilleniyor Yeterince uyuyamamak hangi sorunlara yol açıyor? Yapay zekanın yükselişi: Hangi sektörler gelecekte şekil değiştirecek? Eğitimde dijitalleşme: Uzaktan eğitim kalıcı hale mi geliyor? İklim değişikliğiyle mücadelede yenilenebilir enerji yatırımları