Hakan Peker, yeni single albümünü müjdeledi

Bir AVM'de görülen Hakan Peker. ayaküstü yaptığı konuşmada yeni bir single çıkarmaya hazırlandığını belirtti. Uzun bir süredir Beşiktaş tribünlerinde 'Ateşini Yolla Bana' şarkısı eşliğinde tezahürat yapılmasının kendisini çok mutlu etiğini söyleyen Hakan Peker, "Beşiktaş taraftarına minnettarım" dedi.

Türk pop müziğinin sevilen ismi Hakan Peker, önceki gün bir AVM’de objektiflere takıldı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği sanatçı, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti. Müzik dünyasına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan sanatçı, “Son zamanlarda yeni şarkıcılar, eski parçaları yeniden okuyor. Üretim kalmadı. Eskisi gibi hit şarkılar yok. Yılda bir veya iki tane şarkı çıkıyor. Üretim var ama çok tutan şarkı yok. Büyük bir müzik kirliliği var” dedi.

54 yaşındaki Hakan Peker, bir süre önce dede oldu. Peker, genç görüntüsüyle “Pop dünyasının Benjamin Button’u” olarak anılıyor.

MAYIS’TA YENİ SINGLE GELİYOR

Geçtiğimiz aylarda çıkan ‘Efsane Şarkılar’ albümünden de bahseden Peker, “Üç parçaya klip çektik. Satışlar devam ediyor. Bugüne kadar Hakan Peker’in içinde olduğu hit şarkılardan oluşan bir albümdü. Çok beğenildi. Hayranlarıma teşekkür ederim. Kliplere devam ederken de mayıs ayı gibi yeni şarkıları içeren bir single çalışmamız da olacak” diyerek hayranlarına müjde verdi.

“BEŞİKTAŞ TARAFTARINA MİNNETTARIM”

Öte yandan Peker, yıllardır Beşiktaş tribünlerinde Ateşini Yolla Bana adlı şarkısının çalınmasına da değindi: “Bu parçam bir kutlama şarkısı oldu. 21 yıl sonra da bir başarı şarkısı oldu. Yıllardır o tribünlerde Hakan Peker çalıyor. İnsanların her maçtan önce benim şarkılarımı dinlemesi beni çok mutlu ediyor. Beşiktaş taraftarına minnettarım”

sözcü


Galatasaray - Elfsborg maçı canlı izle Justin TV Galatasaray - Elfsborg maçı canlı izle selcuksports HD Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman 2024? Galatasaray - Elfsborg maçı canlı izle / UEFA Avrupa Ligi Çeyrek altın ne kadar oldu? 23 Ekim güncel altın fiyatları Geleceğin yaşam alanları şekilleniyor