İBB Başkanı İmamoğlu: Milletin mutluluğu için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Kuştepe Zeminaltı Otoparkı ve Futbol Sahası’ temel atma töreninde konuştu. Kendini milletin mutluluğuna adayan bir siyasi anlayışın fertleri olduklarına vurgu yapan İmamoğlu, “İddiayla söylüyorum; milletin mutluluğu için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah sizlerle birlikte, yerel yönetimde bir ‘İstanbul modeli’ kavramını hem İstanbul'umuza hem bütün Türkiye'mize yayma konusunda çalışacağız.” dedi.

İMAMOĞLU: MİLLETİN MUTLULUĞU İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ. YEREL SEÇİM SINAVINDA GELMİŞ GEÇMİŞ EN YÜKSEK NOTU ALAN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK ÇIKMAYI UMUT EDİYORUM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Kuştepe Zeminaltı Otoparkı ve Futbol Sahası’ temel atma töreninde konuştu. Kendini milletin mutluluğuna adayan bir siyasi anlayışın fertleri olduklarına vurgu yapan İmamoğlu, “İddiayla söylüyorum; milletin mutluluğu için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah sizlerle birlikte, yerel yönetimde bir ‘İstanbul modeli’ kavramını hem İstanbul'umuza hem bütün Türkiye'mize yayma konusunda çalışacağız. Önümüzdeki yerel seçimler için de bu anlayışla çalışacağız. Umut ediyorum ki bu sınavda, halkımız tarafından gelmiş geçmiş en yüksek notu alan Belediye Başkanı oluruz. Bu yolda kararlı bir biçimde, dayanışma içinde yol yürüyoruz” dedi.