İstanbul merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu!

İstanbul merkezli 16 ilde FETÖ bağlantılı 75 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

İstanbul merkezli 16 ilde FETÖ bağlantılı 75 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 16 ilde 75 şüphelinin yakalanması için yeni bir operasyon başlatıldı.

İstanbul Terörle Mücadele Polislerince gerçekleştirilen operasyonun hedefinde, kamuoyunda “Poyrazköy 1-2”, ‘‘Amirallere Suikast 1-2’’ ve ‘‘Kafes Eylem Planı’’ gibi kumpas soruşturmaları olarak bilinen dava dosyalarının hazırlanma aşamasında yer alan eski emniyetçiler bulunuyor.

Liselerde devamsızlık sınırı değişti! Yeni yönetmelik neler getiriyor? 2025 bayram ikramiyeleri için beklentiler neler? Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 22 Şubat’ta İstanbul’da kuryeler çalışıyor mu? TCMB faiz kararı ne zaman açıklanacak? İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi