DEHŞET !

Kendisine para vermeyen turiste demir sapladı !

İstanbul Beyoğlu'nda yabancı uyruklu şahıs, eline geçirdiği inşaat demirini kendisine para vermeyen kadın turiste sapladı. Kadın kanlar içinde yerde kalırken, saldırganı çevredeki vatandaşlar döverek etkisiz hale getirdi.

Beyoğlu Dolapdere'de bulunan vize başvuru merkezinin önünde bekleyen turist kadının yanına yaklaşan yabancı uyruklu bir erkek, kadından para istedi.

İNŞAAT DEMİRİNİ SAPLADI
Kadın parayı vermek istemeyince saldırgan yanında getirdiği inşaat demirini 4-5 kere kadına sapladı. Kadın kanlar içinde yerde kalırken, saldırganı çevredeki vatandaşlar döverek etkisiz hale getirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı.

ÇEVREDEKİ SALDIRGANLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kadın hastaneye kaldırıldı. Polisin gözaltına aldığı saldırgan da ambulansla hastaneye götürüldü. Saat 10.15'te meydana gelen olay sonrası çevredeki vatandaşlar saldırgana tepki gösterdi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Twitter (X) çöktü mü? X neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Tarihten Günümüze “Kuşbakışı Filistin” Sergisi ve Paneli Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman? Hafta içi hava nasıl? Planlar değişecek mi? Netflix’te Karanlık Gölge dizisi ne zaman çıkacak? Scooter kuralları neden sıkılaştı? Yeni düzenleme ne getiriyor?