Kuvvetli kar yağışı ve don uyarısı! 21 Ocak Cuma Hava Durumu

Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Karadeniz'in batısı, Eskişehir, Trabzon,Rize, Artvin, Ardahan ve Hakkari çevreleri ile Antalya'nın batı kıyılarının yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve az bulutlu. zamanla çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda yağmur ve karla karışık yağmur, iç ve yüksek kesimlerde kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Balıkesir ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

BURSA 2°C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı

EDİRNE 0°C, 5°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren kar yağışlı

İSTANBUL 6°C, 10°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren kıyılarının yağmurlu, iç ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ 3°C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren kıyılarının yağmurlu, iç ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, İzmir ve Aydın çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Kuzey Ege’nin iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli( 40-60 km / sa) olarak esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde buzlanma ve zirai don don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR -8°C, 5°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma)öğle saatlerinden itibaren kar yağışlı

DENİZLİ 0°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma)öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı

İZMİR 6°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA -1°C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu ve yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı