Lyon - Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde Fransız ekibi Olimpik Lyon ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler karşılaşmanın hangi kanalda olacağını araştırıyor. Peki Lyon - Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, üçüncü hafta maçında Lyon ile karşı karşıya gelecek. Parc Olympique Lyonnais Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele, 24 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak. Maçı Alman hakem Harm Osmers yönetecek.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Heyecanla beklenen Lyon - Beşiktaş maçı, TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izleyicilerle buluşacak. Taraftarlar, maçı naklen takip edebilecek.

Beşiktaş’ta Eksikler ve Kadro Durumu
Beşiktaş’ta sakatlığı devam eden Mert Günok ve tedavisi süren Gabriel Paulista ile Milot Rashica kadroda yer almayacak. Siyah-beyazlı ekipte Ersin Destanoğlu ise maçta forma giyecek.

Takımların Muhtemel 11’leri
Lyon: Lucas Perri, Maitland Niles, Mata, Caleta-Car, Tagliafico, Veretout, Caqueret, Tolisso, Cherki, Lacazette, Fofana
Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Svensson, Uduokhai, Emirhan Topçu, Masuaku, Ndour, Gedson, Muçi, Rafa, Semih Kılıçsoy, Immobile

Beşiktaş ile Lyon’un Geçmiş Karşılaşmaları
İki takım, daha önce 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya gelmişti. Fransa’da oynanan ilk maçı Lyon 2-1 kazanmış, İstanbul’daki rövanşta Beşiktaş aynı skorla galip gelmişti. Uzatmalar sonrası penaltılarda Lyon, Beşiktaş’a 7-6 üstünlük sağlamıştı. 

 
 
Dört büyüklerden TUSAŞ saldırısı sonrası açıklama Fenerbahçe - Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda? Eviniz için en iyi aşırı gerilim korumalı prizi seçme Çeyrek altın ne kadar oldu? 24 Ekim güncel altın fiyatları TUSAŞ saldırısı sonrası TikTok ve Facebook erişim sorunu giderildi mi? Lyon - Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta?